AMANIDA AMB ROSBIF DE CANSALADA
Aprofitant que al congelador quedava un tros
de Rosbif de Cansalada amb la seva salsa,
que havia preparat anteriorment, vaig pensar que amb una amanida seria
un bon plat per ara que fa força calor. El resultat va ser encertat.
INGREDIENTS
Un tros de cansalada tipus Rosbif
Una escarola
Oli d’oliva
Sal
La recepta del Rosbif de Cansalada la trobareu aquí.
Deixem descongelar la cansalada i la seva
salsa, a la nevera la nit anterior.
Per dinar, netegem l’escarola i la posem a la safata
per servir-la, l’amanim i reservem.
Tallem la cansalada a talls regulars i els
anem posant sobre l’amanida.
Escalfem una mica la salsa de la cansalada i
amanim la cansalada.
quina pintassa aquesta carn! si quan el plat és bo, no cal acompanyar-lo de res més oi? petons
ResponEliminaTens molta raó Roser, si esta bo amb una amanida ja va ve!!!
EliminaPetons i bones vacances