PETITS MOS DE LLAGOSTÍ I PRÉSSEC
Una tapa súper fàcil però la combinació és deliciosa.
Podem preparar els ingredients amb antelació quan tenim convidats, punxant la
broqueta l’últim moment abans de servir.
INGREDIENTS
8 llagostins
1 préssec
Torradetes petites de pa
Oli d’oliva
Sal
Broquetes
A un pot amb aigua hi posem un grapat de sal,
el portem al foc i quan comença a bullir hi posem els llagostins, quan torni a
bullir els deixem un minut i els posem a un bol que tindrem preparat amb aigua
i glaçons per acabar la cocció.
Els retirem del bol, els pelem i reservem.
Pelem el préssec, el tallem a trossos i el
reservem tapat a la nevera.
Per preparar les broquetes: inserim una
broqueta, per la cua del llagostí posem el tros de préssec i el travessem, acabem
punxant l’altra part del llagostí.
El posem sobre la torradeta que tenim amanida
amb un polsim de sal i unes gotes d’oli, acabem punxant-la amb la punta de la broqueta.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada