CREMÓS DE CIGRONS AMB OU FERRAT I BOLETS
½ kg de cigrons cuits
150 g de bolets
2 ous
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc molt
Per aquesta preparació els cigrons són
comprats cuits i vaig demanar una mica del suc de coure’ls.
Posem a un cassó els cigrons amb la seva aigua
per escalfar-los. Quan siguin calents els posem al got de la batedora amb un
polsim de sal, un de pebre blanc i una mica del suc, triturem fins que ens
quedi un puré una mica consistent, si fes falta podem posar-hi una mica més de
l’aigua de cocció.
Saltem els bolets amb una mica d’oli, donem
unes voltes, salpebrem i quan s’hagin begut la seva aigua els reservem.
Al moment de porta a taula, emplatem el cremós
de cigrons, preparem l’ou ferrat i el posem a sobre, acabem escampant els bolets
per sobre de la clara de l’ou, deixant a la vista el rovell.
En Miquel va volgué que li poses a sobre només
el rovell sol i cru, que li agrada molt.
OOOhhh! què bo! Un hummus catalanitzat....
ResponEliminaI tant, i mooolt bo!!!
EliminaPetons