CROQUETES DE COLIFLOR I MONGETES DE SANTA PAU, AMB BACÓ FUMAT I AMB BULL BLANC
Les croquetes de coliflor (recepta aquí) van
tindre molt èxit a casa. Ara les he preparat una mica diferents i també l’hi
han agradat molt al Miquel. Repetirem
INGREDIENTS
1/2 coliflor
200 g de mongetes de Santa Pau
150 g de bacó fumat
150 g de bull blanc
2 ous
Farina
Pa ratllat
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre molt
Separem els ramells del tronc i desestimem la
part més gruixuda.
Bullim la coliflor, coberta amb aigua i un
polsim de sal. Un cop la coliflor la tinguem cuita, l’escorrem molt bé,
pressionant fins perquè deixi anar tot el líquid.
Les mongetes les he comprat ja cuites.
Posem la coliflor i les mongetes en un bol, ho
aixafem bé per aconseguir un puré. Rectifiquem de sal si fes falta i una mica
de pebre negre molt.
En fem dues parts. A la primera, hi barregem
el bacó fumat tallat a daus petits.
Deixem refredar a la nevera. És millor
preparar-ho el dia abans de fer les croquetes.
Per preparar-les, agafem porcions de massa,
els donem la forma de croquetes, les passem per farina blanca, per ou batut i
per pa ratllat.
Ummmmmm bonissim
ResponElimina