AMANIDA DE CALAMARS I CARXOFA



INGREDIENTS

Escarola
2 carxofes
1 botifarra fresca
2 calamars
1 manat d’alls tendres
1 bitxo de Caiena
Oli d’oliva
Sal
Cibulet

Netegem les carxofes i tallem-les a quarts, fregim-les amb oli d’oliva fins que les tinguem ben cruixents. Reservem-les.

Tallem la botifarra a rodanxes i la saltem en una paella, amb un raig d’oli, fins que quedi al nostre gust.

Netegem els cossos dels calamars (reservem les potes per una altra preparació) els tallem a quadrets. Els saltem en una paella amb una mica d’oli i un polsim de sal, fins que estiguin ben cuits.

Preparem el sofregit d’alls tendres; en una paella amb un raig d’oli, sufragui’m els alls tendres tallats a rodanxes fines, al costat del bitxo. Deixem coure fins que l’all tendre s’estovi.

Per servir, al fons del plat posem unes fulles d’escarola, a sobre la sípia, les carxofes i les rodanxes de botifarra. Escampem per sobre l’all tendre i acabem amb espolsant-hi una mica de cibulet.



Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars