CÒCTEL DE CUIXA D’ÀNEC CONFITADA





INGREDIENTS

1 cuixa d’ànec confitada
1 taronja
1 all tendre
100 g de mongetes de Sta. Pau
1 pebrot vermell
Vinagre balsàmic
Sal
Pebre blanc molt

La recepta per confitar les cuixes d’ànec la trobareu aquí.

Escalfem la cuixa d’ànec al microones, durant dos minuts a 400 watts. (Reservem el greix que deixi anar) Traiem la pell i l’esmicolem a bocins no gaire grossos, la posem a un bol amb les mongetes.

Pelem la taronja, separem els grills, els retirem la pell blanca i tallem per la meitat. Reservem a un plat.

A un bol posem, el suc que ens ha deixat la taronja, en pelar els grills i el vinagre. Remenem-ho i anirem afegint, el greix d’ànec fos, però que no sigui calent, fins a aconseguir una vinagreta.

Tallem el pebrot vermell a trossets d’uns dos centímetres. Tallem l’all tendre a rodelles primetes. Afegim aquests dos ingredients, al bol que tenim la cuixa d’ànec i les mongetes.

Per acabar, salsem tot el conjunt amb la vinagreta. Ja podem servir.


Comentaris

Entrades populars