LLOBARRO AMB ESPÀRRECS I COMPOTA DE LLIMONA
INGREDIENTS
1 llobarro de 700
g
8 espàrrecs verds
Oli d’oliva
Sal
PER A LA
COMPOTA DE LLIMONA
2 llimones
20 g de sucre
Veïnes de cardamom
Mantega
Pebre blanc
Sal
Per fer la
compota de llimona, pelem les llimones lleugerament, reservem una mica del seu
suc i tallem a dauets la part blanca que queda entre la pell i la polpa.
Esclafem unes
quantes veïnes de cardamom i en traiem les llavors negres. Reservem
Seguidament,
posem aquesta part blanca en un cassó juntament amb la mantega, el suc de
llimona, una mica d’aigua, el sucre i les llavors de cardamom que tenim
reservades i deixem-ho coure a foc molt suau.
Quan sigui ben
cuita, la posem en un bol i triturem amb el túrmix. Reservem
A continuació, en
una paella amb una mica d’oli saltem els talls de llobarro, ja salpebrats, pel
cantó de la pell.
Quan estigui d’auradeta,
acabem-los de coure al forn a 120 ºC, durant quatre minuts.
Mentrestant, en
un cassó amb aigua bullent i sal escaldem els espàrrecs durant uns segons i
després els refredem en un bol amb aigua i gel.
Tot seguit,
saltem-los en una paella amb un mica d’oli.
Per acabar,
emplatem una mica de compota de llimona al lateral del plat, posem-hi el llobarro
i els espàrrecs a sobre, guarnim amb algunes veïnes de cardamom.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada