LLUÇ AMB LLAGOSTINS I CLOÏSSES


INGREDIENTS
 
6 talls de lluç
8 llagostins
300 g de cloïsses
Farina
1 ceba
1 got de cervesa
Fumet de peix
Oli d’oliva
Sal

Posem les cloïsses a un bol amb aigua i un grapat de sal per treure’m la sorra que puguin portar.

En una cassola posem oli, quan el tinguem gairebé calent hi afegim la ceba ratllada ben fineta, empolsimem amb un pessic de sal  i anirem remenant fins que la tinguem al punt, ara hi afegim una cullerada de farina tornem a remenar i deixem coure el conjunt uns moments.

Mentrestant pelem els llagostins i els reservem a la nevera. Amb els caps i les pells farem un petit fumet. Ho posarem en un cassó amb una mica d’oli i un raig d’aigua deixem bullir una estoneta.

Quan tinguem la ceba al punt, és el moment de posar-hi el lluç enfarinat i ben espolsat, els deixem 5 minuts per cada costat.

De tant en tant anirem sacsejant la cassola.

Seguidament afegim els llagostins que tenim pelats.

Esbaldim les cloïsses i també les afegim a la cassola.

Deixem coure el conjunt uns minuts més i ja podem portar a taula.

 

 


 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars