SUSHI DE COGOMBRE (2 VERSIONS)

Uns sushi diferent i molt bo, en dues versions que quan els portes a taula sorprenen molt.

(1a VERSIÓ)

 INGREDIENTS

1 cogombre
2 palets de cranc
2 tires de truita francesa
2 tires de formatge
2 tires de pernil dolç
Sèsam torrat
Oli d’oliva
2 cullerades de salsa de soja
1 cullerada de mel

Rentem el cogombre i tallem les dues puntes. El pelem i amb l’ajuda del descoratjador de poma buidem-lo de la part interior central. Deixant-lo com un cilindre amb forat.

Desenrosquem els palets de cranc i els estenem sobre el marbre. Unim-los un al llarg, perquè ens quedi un base de cranc. Col·loquem el damunt una tira de formatge, una de pernil cuit i una de truita.

Enrotllem els palets al voltant del farcit, perquè ens quedi com un rul·lo.

Introduïm el rul·lo dins del cogombre. Untem-lo amb oli i passem-lo per un plat amb les llavors de sèsam torrades procurant que ens quedin ben coberts de llavor de sèsam.

Tallem el cogombre a rodelles com si fossin mos de SUSHI.

Acompanyem en un bol, la mel amb la salsa de soja.

(2a VERSIÓ)

INGREDIENTS
 
1 cogombre
60 g de tonyina amb oli
60 g de formatge d’untar
¼ de ceba tendra
5 olives verdes sense os
Ous negres

Rentem el cogombre i tallem les dues puntes. El pelem i amb l’ajuda del descoratjador de poma buidem-lo de la part interior central. Deixant-lo com un cilindre amb forat.

Esmicolem la tonyina i la posem en un bol. Piquem la ceba tendra ben fina i les olives a daus petits i afegim-les. Afegim també el formatge d’untar i barregem-ho molt bé.

Introduïm la barreja en una màniga pastissera i omplim el cogombre.

Tallem el cogombre a rodelles com si fossin mos de SUSHI i adornem amb ous negres.

Acompanyem en un bol, la mel amb la salsa de soja.

Font de la recepta: JOSEBA  ARGUIÑANO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Comentaris

Entrades populars