SUSHI DE COGOMBRE (2 VERSIONS)
Uns sushi diferent i molt bo, en dues versions que quan els portes a taula sorprenen molt.
(1a VERSIÓ)
INGREDIENTS
1
cogombre
2
palets de cranc
2
tires de truita francesa
2
tires de formatge
2
tires de pernil dolç
Sèsam
torrat
Oli
d’oliva
2
cullerades de salsa de soja
1
cullerada de mel
Rentem el cogombre i tallem les dues puntes. El pelem i amb l’ajuda del descoratjador de poma buidem-lo de la part interior central. Deixant-lo com un cilindre amb forat.
Desenrosquem els palets de cranc i els estenem sobre el marbre. Unim-los un al llarg, perquè ens quedi un base de cranc. Col·loquem el damunt una tira de formatge, una de pernil cuit i una de truita.
Enrotllem els palets al voltant del farcit, perquè ens quedi com un rul·lo.
Introduïm el rul·lo dins del cogombre. Untem-lo amb oli i passem-lo per un plat amb les llavors de sèsam torrades procurant que ens quedin ben coberts de llavor de sèsam.
Tallem el cogombre a rodelles com si fossin mos de SUSHI.
Acompanyem en un bol, la mel amb la salsa de soja.
(2a VERSIÓ)
INGREDIENTS1 cogombre
60 g de tonyina amb oli
60 g de formatge d’untar
¼ de ceba tendra
5 olives verdes sense os
Ous negres
Rentem el cogombre i tallem les dues puntes. El pelem i amb l’ajuda del descoratjador de poma buidem-lo de la part interior central. Deixant-lo com un cilindre amb forat.
Esmicolem la tonyina i la posem en un bol. Piquem la ceba tendra ben fina i les olives a daus petits i afegim-les. Afegim també el formatge d’untar i barregem-ho molt bé.
Introduïm la barreja en una màniga pastissera i omplim el cogombre.
Tallem el cogombre a rodelles com si fossin mos de SUSHI i adornem amb ous negres.
Acompanyem en un bol, la mel amb la salsa de soja.
Font de la recepta: JOSEBA ARGUIÑANO
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada