BACALLÀ AJOARRIERO AMB OU POCHE

INGREDIENTS


2 talls bacallà de 200g. c/u.
1 ceba petita
1 all
1/2 cullerada de polpa de nyores
250 b. de tomàquets
1/2 pebrot vermell
½  pebrot verd
½ vitxo petit
Oli d’oliva  
1ou

Comprem el bacallà remullat, el posem sobre paper de cuina per eixugar tota l’aigua que encara pugui tenir.

Traiem la pell, i la triturem molt finament, desfem el bacallà a trossos de la mida d’una nou i l’ajuntem a la pell.

A una cassola, posem oli, quan el tinguem calent hi afegim la ceba, els alls i el bitxo, que tenim ratllats molt fins, deixarem confitar molt bé.

Mentrestant a una altre cassola, ratllem els tomàquets i preparem la salsa, segons tinguem costum de fer-la.

En una paella amb un mica d’oli saltegem els pebrots tallats a daus. Reservem

Quan tinguem la ceba al punt, hi posem el bacallà remenant fins que ens quedi tot ben incorporat, llavors hi afegim la salsa de tomàquet que tenim preparada, la polpa de la nyora i els daus de pebrot. Deixem coure lentament durant uns quinze minuts, fins que estigui molt ben lligat tot el conjunt.

Al moment de servir, preparem un ou poche i al posem en un costat del plat

 

 




 

Comentaris

Entrades populars