PEUS DE PORC FARCITS DE BOTIFARRA DEL PEROL I CAMAGROCS
INGREDIENTS
1 ceba
1 copa de vi blanc
1 botifarra del perol
250 g de camagrocs
200 g de mantellina de porc.
Per aquesta preparació els peus de porc els he comprat bullits.
Per desossar-los els emboliquem amb paper film i els posem al microones uns dos minuts, llavors ens serà fàcil traure'ls-hi els ossos. (És important embolicar-los amb paper film perquè espeteguen molt). Reservem
Pel farciment de botifarra del perol i camagrocs: Fem un
sofregit de ceba tallada ben fina, amb la botifarra del perol (que li hem tret
el budell), i els camagrocs,
Mentrestant posem la mantellina en aigua freda durant 10
minuts, per netejar-la de sang o impureses. Quan hàgim d'utilitzar-la,
l'eixuguem amb paper de cuina.
Per al muntatge, estenem la mantellina, agafem mig peu ja desossat
hi el posem sobre la mantellina, afegim la meitat de la farsa que tenim
preparada. Posem l'altra meitat i embolcallem amb la mantellina.
Seguirem els mateixos passos amb els altres dos trossos de peu.
Mentrestant hem preparat un puré de patata, que el posem al fons del plat, a sobre hi col·loquem un peu tallat per la meitat.
Els portem al forn a 220 °C, durant uns 15 minuts.
El resultat ha estat fantàstic.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada