CARXOFES AMB PERNIL IBÈRIC

INGREDIENTS


6 carxofes
100 g de pernil ibèric
100 g de formatge ratllat
Sal
Pebre negre
Oli d’0liva
Llimona

Traiem les fulles més verdes de les carxofes, el tronc i les rentem amb aigua i un raig de llimona, perquè no s’oxidin.

Posem una olla amb aigua i u polsim de sal al foc, quan arrenqui el bull afegim les carxofes i les deixem coure uns 12 minuts. Les traiem, les deixem escórrer i que es refredin una mica.

Tallem-les per la meitat i posem-les en una safata de forn, salpebrem-les, posem per sobre el pernil tallat a tiretes en cada meitat i espolsem-hi una moca de formatge ratllat.

Tirem un rajolí d’oli per damunt de cada meitat, les portem al forn que tindrem escalfat a 200 ºC, i deixem coure durant uns deu minuts



 

Comentaris

Entrades populars