LLUÇ L'ONDARRESA AMB PEBROTS DEL PIQUILLO
4 rodanxes de lluç
6 pebrots del piquillo
2 grans d’all
Oli d’oliva
Sal
Sucre
1 bri de julivert
Escalfem una mica d’oli en una paella. Pelen els grans d’all ,els laminem hi aboquem a la paella.
Posem els pebrots del piquillo i empolsinem amb un pessic de sal i un altre de sucre. Els deixem coure durant uns vuit minuts per cada costat.
Posem un rajolí d’oli en una plata.
Salem les rodanxes de lluç i les col·loquem a la plata, untant-les bé d’oli.
Escalfem una planxa, col·loquem les rodanxes de lluç, i les courem durant uns vuit minuts per cada costat.
Servim a cada plat dues rodanxes de lluç i 3 pebrots del piquillo.
Adornem el plat amb una branqueta de julivert.
Recepta de K. Arguiñano adaptada al meu gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada