LLUÇ L'ONDARRESA AMB PEBROTS DEL PIQUILLO

INGREDIENTS

 
4 rodanxes de lluç
6 pebrots del piquillo
2 grans d’all
Oli d’oliva
Sal
Sucre
1 bri de julivert

Escalfem una mica d’oli en una paella. Pelen els grans d’all ,els laminem hi aboquem a la paella.

Posem els pebrots del piquillo i empolsinem amb un pessic de sal i un altre de sucre. Els deixem coure durant uns vuit minuts per cada costat.

Posem un rajolí d’oli en una plata.

Salem les rodanxes de lluç i les col·loquem a la plata, untant-les bé d’oli.

Escalfem una planxa, col·loquem les rodanxes de lluç, i les courem durant uns vuit minuts per cada costat.

Servim a cada plat dues rodanxes de lluç i 3 pebrots del piquillo.

Adornem el plat amb una branqueta de julivert.

Recepta de K. Arguiñano adaptada al meu gust.

 

Comentaris

Entrades populars