VELOUTÉ D’ESPÀRRECS AMB ENCENALLS DE SALMÓ FUMAT
1
ceba
1 patata
50 ml de crema de llet de 35º
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Salmó fumat
1 patata
50 ml de crema de llet de 35º
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Salmó fumat
Escorrem els espàrrecs, reservant el seu suc.
Tallar-los en petites porcions, reservant les puntes per decorar.
Pelem i tallem en juliana la ceba, pelem i tallem la patata a daus petits.
En una olla posem el suc dels espàrrecs i si fes falta una mica més posem un got d’aigua, oli d’oliva, els espàrrecs que tenim tallats petits i la ceba, quan els tinguem transparents afegim la patata i deixem bullir tot el conjunt uns vint minuts.
En aquest punt afegim la crema de llet i deixem bullir uns cinc minuts més.
Retirem del foc, turbinem i colem amb l’escorredora.
Per servir posem la crema al plat i decorem amb el salmó i les puntes dels espàrrecs.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada