SÈPIA AMB LLAGOSTINS I CAMAGROCS

INGREDIENTS


800 g de sèpia
6 llagostins
Camagrocs
2 cebes
1 got de cervesa
Oli d’oliva
Sal
1 got d’aigua

Netegem la sèpia, la tallem a trossos i la posem en una escorredora perquè deixi anar l’aigua que pugui portar.

Un cop escorreguda, la passem en una cassola amb poc oli, l’anirem remenant perquè s’acabi de beure l’aigua.

Mentrestant fregim els llagostins amb una mica d’oli, els traiem i reservem.

A continuació, afegim l’oli dels llagostins i la ceba ratllada a la cassola amb la sèpia.

Anirem remenant molt sovint perquè la sèpia no enrosseixi.

Quan la ceba estigui daurada, tirem-hi la cervesa i deixem estovar la sèpia amb la cassola tapada.

Una vegada reduïda la cervesa, afegim l’aigua tèbia.

Deixem que cogui una estoneta a foc baix i, tot seguit afegim els camagrocs que ja teníem semicuits al congelador de la passada temporada.

Deixem coure una mica més amb la cassola tapada, fins que la tinguem al nostre gust

Finalment, posem-hi els llagostins i rectifiquem de sal si fes falta, i ja podrem emplatar.

 

 

 

 

 

  

 


 

Comentaris

Entrades populars