CUIXA DE CABRIT CONFITADA
5
alls
1 ceba
½ porro
1 pastanaga
1 fulla de llorer
Oli d’oliva
Farigola
Romaní
Pebre vermell dolç
1 cullerada de concentrat Bovril
1 ceba
½ porro
1 pastanaga
1 fulla de llorer
Oli d’oliva
Farigola
Romaní
Pebre vermell dolç
1 cullerada de concentrat Bovril
La
cuixa de cabrit en comprar-la, vaig demanar que la tallessin en dos trossos.
Tallem
les verdures per fer la bresa. Preparem un oli per macerar la cuixa, hi anirem
posant les verdures i les espècies, afegim-hi el pebre vermell dolç, afegim
l’oli i remenem molt bé tot el conjunt.
Quan tinguem preparat l’amaniment, en una cassola posem els talls de cuixa i aboquem per sobre l’amaniment que tenim preparat.
És molt important posar la cuixa en aquesta preparació el dia abans.
Per coure la cuixa la posem en una safata per al forn amb l’oli que ha deixat la bresa, i el concentrat de carn Bovril.
Portem la safata al forn durant unes 3 hores a 100 ºC, anirem girant les peces de tant en tant perquè quedin ben cuites per tot costats.
Passat el temps tanquem el forn, traiem i tapem la safata amb paper de plata, hi deixem reposar.
Quan falti una estona per portar a taula, tornem a posar la safata al forn el posem en marxa perquè sens escalfi i portem a taula.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada