MONGETES DE STA. PAU AMB BOTIFARRA DEL PEROL I ROSSINYOLS
500
g de mongetes de Sta. Pau
2 botifarres del perol
250 g de rossinyols
2 grans d’all
Oli d’oliva
2 botifarres del perol
250 g de rossinyols
2 grans d’all
Oli d’oliva
En una paella amb oli d’oliva, fregim els alls picats. Quan els tinguem daurats, hi afegim els bolets, que ja els tindrem nets i els deixem coure uns minuts. Reservem
En un altre paella amb unes gotes d’oli, posem les botifarres que els hem tret el budell, les anirem esmicolant perquè ens quedin ben desfetes a l’escalfar-se.
En una tercera paella posem l’oli que ens a quedat dels bolets i saltem uns moments les mongetes perquè agafin una mica de temperatura.
En aquest punt ja podrem emplatar, posem primer una bona capa de mongetes a sobre escampem una capa de botifarra del perol desfeta i acabem escampant uns rossinyols per sobre.
Bon profit i a gaudir.
La combinació de sabors em sembla ideal´. És un bon àpat.
ResponEliminaPetons.