QUICHE DE BOLETS, PERNIL DOLÇ I BACÓ FUMAT
INGREDIENTS
200
g de rossinyols
150
g de camagrocs
150
g de pernil dolç
150
g de bacó fumat
4
ous
250
ml de crema de llet de 35 ºC
100
g de formatge parmesà
Sal
Pebre
negre
Oli
d’oliva
Pelem i triturem la ceba, la sofregim amb un raig d’oli durant uns deu minuts a foc lent.
Passat el temps i afegim els bolets nets i trossejats. Continuem la cocció uns minuts i salpebrem.
Tallem el pernil dolç a daus i també el bacó fumat i els afegim a la paella. Deixem refredar durant una estoneta.
Passat el temps, en un bol batrem els ous amb un pols de sal i un de pebre negre, hi afegim la crema de llet i la meitat del formatge ratllat. Barregem molt i molt bé i reservem.
Estenem la pasta brisa al motlle, la punxem amb una forquilla perquè no s’infli,
Aboquem tot el preparat, espolsem amb la resta de formatge ratllat per sobre, arreglem les voreres de la pasta perquè quedi curiosa.
La portem al forn que ja tindrem preescalfat a 220 ºC, deixem coure uns vint-i-cinc minuts o fins que la tinguem al nostre gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada