CARXOFES, CANSALADA FUMADA, LLAGOSTINS I SUC DE ROSTIT
INGREDIENTS
6 llagostins
100 g de cansalada fumada
6 carxofes
150 g de rossinyols
Sal
Pebre negre
INGREDIENTS PER AL SUC DE ROSTIT
6 ales de pollastre
1 ceba
1 tomàquet madur
4 alls
Els caps dels llagostins
1 manat d’herbes
Preparem el suc de rostit, tallem les ales de pollastre a trossos petits i els rostim en una cassola. Quan tinguin color, afegim els caps dels llagostins, deixem coure una estona i afegim la ceba el tomàquet i els alls.
Quan ho tinguem tot saltejat, cobrim amb aigua i deixem coure durant una bona estona, després colem, deixem reduir i reservem.
Mentrestant confitem la cansalada fumada amb oli, i uns grans de pebre.
Netegem les carxofes i laminem el cor, fem-ho just abans de saltar-les, perquè no s’oxidin.
Saltem les carxofes i els rossinyols en una paella escorrem-ho sobre paper de cuina i salpebrem-ho.
Tallem la cansalada confitada a talls de dos cm de gruix. Marquem la, en una paella pels dos costats.
Coem els llagostins amb molt poc oli en una paella, salem-los i reservem.
Per servir, al mig del plat, col·loquem la cansalada. A sobre intercalem les carxofes, els bolets i els llagostins. acabem-ho amb la salsa del rostit al voltant.
6 llagostins
100 g de cansalada fumada
6 carxofes
150 g de rossinyols
Sal
Pebre negre
INGREDIENTS PER AL SUC DE ROSTIT
6 ales de pollastre
1 ceba
1 tomàquet madur
4 alls
Els caps dels llagostins
1 manat d’herbes
Preparem el suc de rostit, tallem les ales de pollastre a trossos petits i els rostim en una cassola. Quan tinguin color, afegim els caps dels llagostins, deixem coure una estona i afegim la ceba el tomàquet i els alls.
Quan ho tinguem tot saltejat, cobrim amb aigua i deixem coure durant una bona estona, després colem, deixem reduir i reservem.
Mentrestant confitem la cansalada fumada amb oli, i uns grans de pebre.
Netegem les carxofes i laminem el cor, fem-ho just abans de saltar-les, perquè no s’oxidin.
Saltem les carxofes i els rossinyols en una paella escorrem-ho sobre paper de cuina i salpebrem-ho.
Tallem la cansalada confitada a talls de dos cm de gruix. Marquem la, en una paella pels dos costats.
Coem els llagostins amb molt poc oli en una paella, salem-los i reservem.
Per servir, al mig del plat, col·loquem la cansalada. A sobre intercalem les carxofes, els bolets i els llagostins. acabem-ho amb la salsa del rostit al voltant.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada