CARXOFES, CANSALADA FUMADA, LLAGOSTINS I SUC DE ROSTIT


INGREDIENTS

6 llagostins
100 g de cansalada fumada
6 carxofes
150 g de rossinyols
Sal
Pebre negre

INGREDIENTS PER AL SUC DE ROSTIT
 
6 ales de pollastre
1 ceba
1 tomàquet madur
4 alls
Els caps dels llagostins
1 manat d’herbes

Preparem el suc de rostit, tallem les ales de pollastre a trossos petits i els rostim en una cassola. Quan tinguin color, afegim els caps dels llagostins, deixem coure una estona i afegim la ceba el tomàquet i els alls.

Quan ho tinguem tot saltejat, cobrim amb aigua i deixem coure durant una bona estona, després colem, deixem reduir i reservem.

Mentrestant confitem la cansalada fumada amb oli, i uns grans de pebre.

Netegem les carxofes i laminem el cor, fem-ho just abans de saltar-les, perquè no s’oxidin.

Saltem les carxofes i els rossinyols en una paella escorrem-ho sobre paper de cuina i salpebrem-ho.

Tallem la cansalada confitada a talls de dos cm de gruix. Marquem la, en una paella pels dos costats.

Coem els llagostins amb molt poc oli en una paella, salem-los i reservem.

Per servir, al mig del plat, col·loquem la cansalada. A sobre intercalem les carxofes, els bolets i els llagostins. acabem-ho amb la salsa del rostit al voltant.






 

Comentaris

Entrades populars