COSTELLA DE PORC CUITA AL FORN AMB ROSSINYOLS

INGREDIENTS

1 tros de costella de porc
Unes gotes de salsa Worcester
Oli d’oliva
Greix de confit d‘ànec
Pebre negre
Sal
250 g de rossinyols

Els rossinyols els tenia al congelador de la passada temporada.

En una safata per al forn posem els talls de costella salpebrada, afegim un raig d’oli d’oliva i el greix de confit d’ànec.

La portem al forn que tindrem preescalfat a 180 ºC, deixem coure durant una hora, que anirem girant de tant en tant.

Passat el temps, depèn com la tinguem de cuita, i si encara té oli.(en el cas que en tingués molt poc podem afegir-ne una mica més) abaixem la temperatura a 160 ºC durant una mixa hora més. Reservem

Mentrestant hem saltat els rossinyols i els reservem.

Una estona abans de dinar posem la safata amb la costella i els rossinyols, al forn que ja tindrem escalfat, la posem a la part més baixa, encenem el gratinador i l’anirem pintant amb la salsa, fins que la tinguem ben enrossida i al punt per menjar.

Per servir, al plat posem la costella i l’amanim amb la resta del suc de la cocció

Comentaris

Entrades populars