COSTELLA DE PORC CUITA AL FORN AMB ROSSINYOLS
INGREDIENTS
1 tros de costella de porc
Unes gotes de salsa Worcester
Oli d’oliva
Greix de confit d‘ànec
Pebre negre
Sal
250 g de rossinyols
Els rossinyols els tenia al congelador de la passada temporada.
En una safata per al forn posem els talls de costella salpebrada, afegim un raig d’oli d’oliva i el greix de confit d’ànec.
La portem al forn que tindrem preescalfat a 180 ºC, deixem coure durant una hora, que anirem girant de tant en tant.
Passat el temps, depèn com la tinguem de cuita, i si encara té oli.(en el cas que en tingués molt poc podem afegir-ne una mica més) abaixem la temperatura a 160 ºC durant una mixa hora més. Reservem
Mentrestant hem saltat els rossinyols i els reservem.
Una estona abans de dinar posem la safata amb la costella i els rossinyols, al forn que ja tindrem escalfat, la posem a la part més baixa, encenem el gratinador i l’anirem pintant amb la salsa, fins que la tinguem ben enrossida i al punt per menjar.
Per servir, al plat posem la costella i l’amanim amb la resta del suc de la cocció
1 tros de costella de porc
Unes gotes de salsa Worcester
Oli d’oliva
Greix de confit d‘ànec
Pebre negre
Sal
250 g de rossinyols
Els rossinyols els tenia al congelador de la passada temporada.
En una safata per al forn posem els talls de costella salpebrada, afegim un raig d’oli d’oliva i el greix de confit d’ànec.
La portem al forn que tindrem preescalfat a 180 ºC, deixem coure durant una hora, que anirem girant de tant en tant.
Passat el temps, depèn com la tinguem de cuita, i si encara té oli.(en el cas que en tingués molt poc podem afegir-ne una mica més) abaixem la temperatura a 160 ºC durant una mixa hora més. Reservem
Mentrestant hem saltat els rossinyols i els reservem.
Una estona abans de dinar posem la safata amb la costella i els rossinyols, al forn que ja tindrem escalfat, la posem a la part més baixa, encenem el gratinador i l’anirem pintant amb la salsa, fins que la tinguem ben enrossida i al punt per menjar.
Per servir, al plat posem la costella i l’amanim amb la resta del suc de la cocció
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada