BROQUETA RAPIDA DE POP I LLAGOSTINS
1 Paquet de 300g de tentacles de Pop bullit
8 llagostins bullits
Oli d'Oliva
Palets per a broquetes
Per amanir:
Julivert fresc
Oli d'oliva recepta
Un cop temperat, tallem el pop a trossos d'aproximadament 3 cm. Els trossos han de ser prou grans per mantenir-se ferms als escuradents de broqueta.
Preparem les broquetes utilitzant escuradents llargs. A cada escuradents, clavar un tros de pop cuit i un llagostí cuit. Si el escuradents és prou llarg, intercalar els ingredients, alternant entre pop i llagostí.
Aquesta combinació de pop i llagostins no només és deliciosa, sinó que també és molt atractiva visualment, perfecta per a qualsevol ocasió especial.
Cuinar les broquetes: Escalfar una paella o graella a foc mitjà-alt. Afegim un generós rajolí d'oli d'oliva verge extra. Quan l'oli estigui calent, col·loca les broquetes a la paella o graella. Cuinar les broquetes durant aproximadament 2-3 minuts per cada costat, o fins que estiguin daurades. El daurat de l'oli d'oliva realça el sabor de les broquetes de pop i llagostins, donant-los un toc cruixent i deliciós.
Servim les broquetes: Un cop daurades, retirar les broquetes de la paella o graella. Serveix immediatament per gaudir del seu sabor òptim. Aquestes broquetes ràpides de pop i llagostins són ideals com a entrant o sopar lleuger.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada