LLOMS DE CONILL
INGREDIENTS
8 lloms
4 llagostins ó escamarlans
2 cullerades de sofregit de ceba i tomàquet
2 cullerades de vi ranci
Oli
Sal
Quan comprem el conill, demanem que ens separin els lloms de l’os, el tros que ens quedi prim ( el de sota panxa), el podem reservar per quan fem un arròs ó algun altre plat.
Amb els ossos de la espinada del conill i els cap dels llagostins, preparem un brou curt.
A una paella, amb una mica d’oli sofregim la ceba, i el tomàquet ratllats, molt lentament, salpebrem, al ratet hi tirem el vi ranci deixem evaporar, afegim unes cullerades del brou que hem preparat, remenem molt bé per emulsionar la barreja, deixem reduir fins que ens quedi una salsa una miqueta consistent
Salpebrem els lloms i saltegem a una planxa, fins que estiguin al nostre gust.
Per muntar el plat, quatre lloms, dos llagostins, he posat uns rossinyols per acompanyar, que sempre queden molt bé, regarem amb la salsa
mmm. Sion, tenen una pinta fantastica!
ResponEliminaSion,per a mi amb pollastre, el conill es animal de companyia.
ResponEliminaPetons.
Buenisima receta!la carne de conejo es muy sabrosa,en casa nos gusta a todos.
ResponEliminaBesets.
Mmmm! Això és un delicatessen pur i dur. Quina pinta més bona que té. En prenc nota.
ResponEliminaPetons
recepta que podria estar a la carta d'un bon restaurant
ResponEliminaFelicitats
Un mar i muntanya sensacional.
ResponEliminaUna abraçada
Com sempre de 10 !!
ResponEliminaUna abraçada
sion, sin lugar a dudas és un plato estupendo, com díu el josep sensacional, pero soy un cabezón irreparable y además yá no tengo solución,,jajajaja, tan sólo queria decirte que los platos donde se mezclan carne y pescado, nó suelen gustarme, soy raro verdád sion..........saludos paco...espero tu perdón
ResponEliminaSonia l`Exquisit
ResponEliminaGracies.
Petons
La cocinera de Betulo
D`acord, però la carn de conill es molt sana, es de les que te menys colesterol i greixos, jejeje, però als gustos i a taula es una altre cosa.
Un petonas
Mesilda
Gracies, admet totes les preparacions.
Petonets
Gemma- Guspires que viatgen amb el vent
Gracies, si el probes ja amb diras.
Petons
Lidia
ResponEliminaEs el restaurant de casa la Sión. Jejeje
Molts petons
Josep
Moltissimes gracies
Una abraçada
StHilari
Moltissimes gracies
Una abraçada
Paco
Al emplatar pots separar el conill dels llagostins, ja que cada un esta cuinat per separat, proveu i ja amb diràs
Una abraçada
Com sempre molt ben presentat...
ResponEliminaEl conill a casa triomfa, però ha de ser amb els ossets fora, que si no ens molesten moltíssim. Aquests lloms ens fan una mengera boníssima. Petons guapa.
ResponEliminaEl conill...que bò!, si no queda eixarreït és boníssim! a més és de les carns més saludables!...FELIÇ SANT JORDI!
ResponEliminaQuina recepta més bona!!! Supose que es deu poder fer igual amb pollastre, no? Salutacions
ResponEliminaEl conill és una carn que m'encanta, i sense ossos, encara millor... jo sóc de les que disfruto com una boja escurant les costelletes!
ResponEliminaExcel·lent mar i muntanya!
PTNTS
Dolça
Mira ahir li deia al meu home que feia molt que no menjava conill i que en tinc moltes ganes, recordo els guisats que feia la meva àvia...el teu te un aspecta que m'agrada molt.
ResponEliminapetons
Mira Sión ahir va ser la primera vegada a la vida que vaig comprar un conill, menjar-me'l m'agrada però quant el veig així crú em fà no sé que, ja et diré si ho he acabant fent o la fet el meu home a la brasa que és el mes possible.
ResponEliminaMuaS
Els peixos
ResponEliminaMoltes gracies
Molts petons
La cuina vermella
Aquí no hi ha cap osset, tot es tall
Molts petonets
Mercè
Es qüestió de qualitat i trobar-li el punt de cocció.
Petonets
Francesc
Per descomptat, totes les receptes es poden adaptar al nostre gust.
Una abraçada
Dolça
ResponEliminaBoníssima, i les costelletessss. Ja som dos. Gracies
Petons
Nuria
Si el proves repetiràs, surt una mica fora dels guisats tradicionals.
Petonets
Gemma
El conill a la brasa amb un bon all i oli també esta fenomenal, però es un altre cosa No¡¡¡¡ ja em diràs.
Un petonas
Un mar i muntanya delicios, no crec que hi hagi ningu que es resisteixi a un plat aixi. I amb una llesca de pa segur que deiexes el plat ben net.
ResponEliminaA casa sempre hem sigut de poc conill perque tant osset i repelamenta no ens agrada. Però el gust és boníssim, així que sense ossos hi estèm molt a favor.
ResponEliminaGemma
ResponEliminaSegur que no en queden ni les engrunes. Feliç dia deSant Jordi
Petons
Starbase
Aquí tot es tall, fora els ossos. Que passis un Feliç dia de Sant Jordi amb les teves persones estimades.
Petons
Hola bonica! a mi el conill no em diu masses coses :-), però sembla mentida com l'enyoro ara que aquí on visc no n'hi ha costum i em costa de trobar.
ResponEliminaAquest plat teu té tan bona pinta que serà el primer que faré quan en trobi, es veu realment gustós. La combinació em sembla excepcional i la teva presentació es exquisida de debò. Amb el teu permís en prenc nota.
un petó molt fort :-)
molt bo! a casa acostumem a menjar conill moltes vegades. Així ho haurem de provar!
ResponEliminahello
ResponEliminaI have a price for you on my blog
just pick it up.
good day
Caram, no sabia que existien lloms de conill! Bé, vull dir que no sabia que es podia fer aquesta meravella de plat.
ResponEliminaDeu ser ben bo i ben sucós! Nyam!
Maduixa
ResponEliminaEl que no tenim es el que trobem a faltar. Moltes gracies, ja em diràs.
Molt petons
ANNAFS
Gracies. Ja em diràs.
Petonets
Fimere
Muchas gracias por pensar en mi.
Muchos Besos
Xavier
Queden be, i amb les sobres en tens per un altre plat, que pesaré mes endavant.
Una abraçada