TIRAMISU
INGREDIENTS
300 g formatge mascarpone
50 g sucre
3 ous
2 tasses de cafè
Melindros
3 cullerades d´Amaretto, conyac, o el licor que ens agradi
Cacau en pols
A un bol posem els rovells i el sucre, barregem fins que ens quedi el sucre ben incorporat, millor si quan ho fem tenim el bol sobre aigua calenta.
Afegim el formatge i sense parar de remenar, fins que ens quedi una pasta espessa i lligada.
Batem les clares a punt de neu amb la batedora, les incorporem a la barreja remenant de baix cap a dalt, molt delicadament, perquè no ens perdin el punt de neu.
Mullem els melindros amb la barreja de cafè i el licor, sense que ens quedin excessivament amarats.
Folrem el motllo amb la meitat dels melindros, tirem al damunt una capa de crema, cobrim amb la resta de melindros i la resta de la crema.
Deixem reposar a la nevera unes 3 hores.
Abans de portar-ho a taula recobrim amb el cacau en pols.
Hola bonica Sion, quina meravella de tiramisú, la foto t'ha quedat genial. Una petita obra d'art que es menja en tres minuts. Enhorabona, de tot cor.
ResponEliminaEstic d'acord amb la Txell, és una obra d'art, Sion! Felicitats! Mmm! Quina delicia!
ResponEliminaPetonets,
Marina
Jo m'apunto al club, tota una monada i si fiquem la cullerada....
ResponEliminaMuas!
Jo també penso que t' ha quedat molt bé, però a mi no em duraría tres minuts, fa molt temps que no el faig.
ResponEliminaPetons.
El tiramisú és de les meves postres preferides, i fet a casa sempre és molt més bo. L'acompanyament amb les maduixes el trobo molt encertat!
ResponEliminaOstres, i només són les 11h. Quina gana. Això em passa per no esmorzar...t'ha quedat 'estupendu'.
ResponElimina:)
Estic d'acord amb la Gemma, com el de casa cap i aquest teu té un aspecte exquisit. Petonets
ResponEliminaLa veritat es que te molt bona pinta, m'encanta el tiramisú però l'he menjat bo en un parell de llocs....
ResponEliminaa veure aquest...petons
Jo pq estic a regim, si no t'agafava ara mateix el plat!
ResponEliminaUna abraçada,
Mmmmmmm! quina combinació! tiramisú amb maduixes! La foto també t'ha quedat molt i molt bé. Felicitats!
ResponEliminaA mi no m´agrada el tiramisú , però aquest t´ha quedat de fabúla!!!!
ResponEliminaMolt ben presentat!!!
Hola Sion!!
ResponEliminaEl tiramisú és un dels meus postres preferits!! És boníssim!! Una delícia!
I aquest teu té una pinta fenomenal!!
Felicitats!! Una abraçada!
No n' he fet mai, i el tinc pendent, m ' anoto la recepta d' aquest teu, que ha de ser boníssim..
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaLa cuina vermella
ResponEliminaSi tardes en fer-lo i desapareix amb un tres i no res, però val la pena
Molts petons
Marina
Moltes gracies
Petons
Gemma
Hi estàs convidada
Un petonet
La cocinera de betulo
A casa també dura ben poc.
Petonets
Gemma
ResponEliminaSempre es mes bo el fet a casa.
Petonets
Starbase
Moltes gracies
Una abrasada
Carmen (Dulces Bocados)
Moltes gracies
Petons
Nuria
Al de casa sempre es mes bo
Petons
Sonia-L´Exquisit
Llàstima ten guardava un tros jejeje
petons
Guspires
ResponEliminaEs una combinació força adient. Gracies
Petonets
Els peixos
Gracies, no ens pot agradar tot, no???
Molts petons
Cuinetes
Bon aspecte i boníssim, que mes podem demana
Petons
ANNAFS
Quan el provis ja em diràs.
Petons
Amb aquests colors tan bonics sembla una obra d'art!
ResponEliminaQuina presentació més maca!
Sion, ets la reina de la presentació...aquest tiramisú està de cullerot!.Si n'és d'important la presentació d'un plat...i si a més a més és senzilla millor.A reveure.Mercè-DC.
ResponEliminaQue rico! un postre que nunca pasa de moda.
ResponEliminaSúper linda la presentación.
besotes
Gaby
Sion,
ResponEliminaUna presència extraordinària, suposo que del gust no cal ni parlar-ne (al menys els que no vam tenir la sort de tastar-lo).
Una abraçada
Margarida
ResponEliminaSi esta molt bo, i ben presentat encara guanya mes.
Petons
Mercé
Moltes gracies, intentem que surti molt be.
Petonet
Gabriela, clavo y canela
Como muy bien dices nunca pasa de moda. Gracias
Besos
Josep
El gust igual que la presencia, la propera us en guardarem, jejeje
Una abrasada
sion, he aplegat tart, la propera vegada que el preparis, nó se tires a sú, tiramelo a mi.....oi??
ResponEliminapaco
No et preocupis que el pròxim ja t`el tiro a tu perquè el puguis provar
ResponEliminaPetons