PEU AMB GUARNICIÓ
INGREDIENTES
Terrina de peu de porc (passada anteriorment)
Bolets de temporada
Llagostins
Crema de carxofes
Per a la crema de carxofes:
Carxofes
Oli
Sal pebre
Aigua
Quan preparo la Terrina freda de peus de porc, en faig per preparar diferents plats, un d’ells és aquest.
Per la crema de carxofes, netegem las carxofes deixant la part tendra, les tallem petites i les posem a una paella amb una mica d’oli, una mica d’aigua, sal i pebre, fins que ens quedin molt tendres, las triturem y passem per un colador fi, si ens queda molt espès podem posar-hi unes gotes d’aigua, (també s'hi pot posar crema de llet, si agrada). Reservem.
Com encara amb quedaven rovellons al congelador, els vaig aprofitar per posar-los d`acompanyament
En una paella, saltegem els rovellons salpebrats, en aquesta recepta els bolets no porten all. Reservem.
Pelem els llagostins, salpebrem i els passem per la paella, nomes volta i volta. Reservem.
Posarem a una planxa unes gotes d’oli per daurar la terrina. (Amb compte que esquitxa molt) Reservem
Muntatge del plat, posarem la crema de carxofes, el peu, els bolets i a sobre els llagostins
Que bo i quina presentació més bonica!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Aquest plat és digne de la millor companyia,per a una ocasió especial.Ja m'agradaria tastar-lo!...de fet,si em fessiu un raconet a la vostra cuina prometo no molestar gaire...je,je.A reveure Sion i Miquel!
ResponEliminaHa d'estar molt bo i la presentació un 10.
ResponEliminapetons
Dolça
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
Mercè
Ja tens un racó per quan vulguis, jejejeje
Molts petons
Nuria
Moltes gracies
Petonets
uix, jo els peus de porc només els faig servir per a l'escudella. Però la crema de carxofa si que m'entusiasma!
ResponEliminaL'emplatat t'ha quedat molt espectacular :)
Noia ....cada dia els teus plats son més de diseny.....
ResponEliminafelicitats!!!!
Aixó es un plat d' alta cuina. Ha d' estar boníssim.
ResponEliminaPetons.
La combinació mar i muntanya m'agrada molt, la crema de carxofes ha de quedar sensacional. En el meu cas ja saps que els peus de porc no m'agaden, però reconec que aquest plat és chapeau!
ResponEliminaTiene que estar buenisimo!la presentacion es chulisima.
ResponEliminaBesets.
Hola Sion, guapa!
ResponEliminaUn plat espectacular amb aquesta combinació d'ingredients.
Els peus de porc no m'agraden però potser amb un altre tall m'atreveixo :) I que bona la crema de carxofa, mama mia!
Prenem nota ;)
Petonets,
Marina
Se ve bien rico. La presentación excelente. Gracias por la receta,pues ami me gustan los camarones.
ResponEliminaFeliz Día!
Hola bonica! em sembla que em passa com a gairebé tots, els peus només els poso al brou per que m'encanta el gust que donen, però sols no em fan massa gràcia. Tot i així et vull dir que el plat que has fet es fabulós.
ResponEliminaLa combinació em sembla perfecte, t'ha quedat el plat molt atractiu, tant que potser no m'ho pensaria massa que son peus :-)) segur que tot junt és gustosissim.
Moltes felicitats! un petó bonica :-)
Starbase
ResponEliminaEls peus son deliciosos, però si no agraden dons res, la crema de carxofes com a plat esta molt bona.
Una abraçada
Els peixos
Gracies, pels ulls també es menja
Petonets
La cocinera de Betulo
Moltes gracies, amb sento molt afalagada.
Petonets
Gemma
Si no agraden dons res, la crema de carxofes amb els llagostins també esta molt bona.
Moltes Gracies
Petonets
Mesilda
ResponEliminaEsta muy bueno. Gracias
Besos
Marina
Crec que amb un altre tipus de carn també pot quedar molt be.
Petonets
Mari´s Cakes
Muchas gracias.
Besos
Maduixa
La combinació queda molt be, el peu de porc al estar farcit de botifarra negra queda molt dissimulat, t’agradaria.
Petonets
Hola bonica!!! Avui ens has cuinat un plat de luxe, un mar i montanya exquisit, amb una salsa que fa perdre el sentit. Enhorabona i mil petons.
ResponEliminasion, la tégua cuina es massa, simplement maravellosa.........salutaçións paco
ResponEliminaEl post m'ha servir per "saltar" a la terrina de peu de porc que si que em ve molt de gust provar... Com que no fa massa que m'he incorporat a seguir el vostre blog, no havia vist la terrina...
ResponEliminaQuin plat més bo!!! Ara, no sé si em valdrà per a l'operació "bikini". Salutacions
ResponEliminaLa Cuina Vermella
ResponEliminaMoltes gracies per les postres floretes
Petonets
Paco
Moltes gracies, m’afalagues molt.
Una abraçada
Ricard Sampere
Si la probes, ja em diràs, dona molt de joc ja que serveix per varies preparacions.
Una abraçada
Francesc
La pots provar, encara fa fred. Jejeje
Una abraçada
T'ha quedat un plat de 10 estrelles Michellin! A veure quin cuiner super galàctic supera això, eh!
ResponEliminaUna forta abraçada**********!
recepta de 5 estrelles
ResponEliminapetons
una presentació magnifica...a l'alçada d'un tri estrellat dels michelin
ResponEliminaFelicitats
Gemma de Guspires
ResponEliminaHem sento molt afalagada
Petonets
Lidia
Moltíssimas gracies.
Petonets
StHilari
Gracies per aquesta floreta
Una abraçada
haig de confessar que els peus de porc no fan per a mi, però la presentació del plat és d'allò més temptadora, crec que no em dius el que é si m'ho menjo com si res.
ResponEliminaQuina bona pinta que tenen aquests peus de porc! i la presentació ja entra pels ulls!!
ResponEliminaMe l'apunto!
Petonets!
Eva
ResponEliminaSegurament si, molts cops pot mes la imaginació que el sabor.
Petons
Laura
Si la proves t’agradarà de ben segur.
Petons
hola sion, guapa tu
ResponEliminanena un sos, em pots passar l´enllaç dels peus de porc,..no els se trovar..
petonets susanna