BRAÓ DE PORC
INGREDIENTS
2 braons
1 pot de llaneges de Conserves Coll S.L.Carreretas
4 cebes
2 tomàquets madurs
2 grans d’all
Oli d’oliva
2 gots de cervesa
2 gots d’aigua
Sal
Pebre negre molt
Posem una cassola al foc amb un bon raig d’oli, quan el tinguem calent enrossim els braons per tots costats, que ja els tindrem salpebrats.
Preparem la bressa, tallem les cebes en juliana, els tomàquets a talls no massa gruixuts i els alls a filets. Quan els braons els tinguem ben enrossits, posem totes las verdures a la cassola, donem unes voltes, afegim la cervesa i l’aigua, tapem la cassola, el foc el deixem a mitja potencia.
Anirem vigilant que no s’acabi el suc, amb aquest cas posem més cervesa i aigua.
Mentrestant traiem les llaneges del pot, deixem escorre molt bé l’aigua, espolsem amb una mica de sal i una mica de pebre. Reservem
El dia que vaig preparar aquest plat, havíem recollit unes carreretes, que un cop netes també van anar a la cassola.
Quan tinguem els braons que ja els falti poc per estar llestos, els traiem i passem la salsa pel colador xines, els tornem a la cassola amb la salsa que hem colat, afegim-hi les llaneges i les carreretes,
deixarem coure tot junt fins que la carn estigui al punt que ens agradi.
Els braons han necessitat coure durant una hora i mitjà per estar al punt que m’agraden.
Omg this food is so good! *OM NOM NOM*
ResponEliminaboníssim, segur. el braó, de l'animal que sigui, és una carn molt melosa, i amb bolets, ideal!
ResponEliminaEsta es una carne que me encanta por lo tierna y jugosa, y con esa salsita ha quedado de chuparse los dedos, que rica!!!
ResponEliminabsts. maite
Aquest plat ha de ser melós i tendre..i gustós!. Feu uns plats que conviden a venir a casa vostra per Nadal!, com el torró del Almendro!...a veure si ens presentarem tots els blocaires...Una abraçada.
ResponEliminagenial,me encanta,una carne muy buena y gustosa y mas con este acompañmiento
ResponEliminame encantan los codillos!! me viene genial tu receta! gracias!
ResponEliminaBraó de porc no n'he fet mai... Però trobo que ha de quedar un guisat per disfrutar, d'aquell gustós i amb la carn ben tendre... Una bona llesca de pa i a disfrutar!
ResponElimina(i la cervesa que no falti! Je je je...)
Una plato perfecto para cualquier dia de fiesta,la carne es buenisima.
ResponEliminaBesets.
Abans en menjava els diumenges, a casa muns pares, lo bo és que ma mare el comprava a una botiga d'aquestes que venen menjar fet, m'agradava molt tot i que atipa un blaó sencer!! T'ha quedat bonissim amb aquesta guarnició!;)
ResponEliminaQue ricos se ven los codillos. Y ya con setas, el remate.
ResponEliminaBesets
Cada vegada que us visito, em feu venir una salivera!! Aquest platillo és de sucar-hi pa!!
ResponEliminaPetons!
Jo no he cuinat mai brao de porc, pero fa una pinta fantástica.
ResponEliminaPetonets.
Sión, no l'he provat mai el braó. Amb aquesta foto em venen ganes de buscar-ne!!! Mmm... que bo!
ResponEliminano som molt de braons... però veient aquests, m'hi abraonaria
ResponEliminaque bonaaquesta carn... i amb bolets, m'encanta!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Un bon estofadet per fer front a aquests dies freds.
ResponEliminaBuenísima te ha salido esta receta, me quedo con ella.
ResponEliminaUn beso.
Loveforfood
ResponEliminaThanks
A kiss
Manel
Per això hem vaig decidir a provar-lo, i la veritat és que va quedar boníssim
Una abraçada
Don Camilo y Caldereta
Queda muy tierna y jugosa
Un beso
Mercè
ResponEliminaL’has encertat es molt tendre i melos, tindria molt de gust en convidar-vos a tots però el meu pis és molt petit, hehehehehe
Molts petons
Miquel
Moltes gracies
Una abraçada
Toñi
Me alegra de que esta receta te vaya bien
Besos
Gemma
ResponEliminaPer descomptat que la cervesa no falti ni per cuinar ni per beure jejeje
Molts petons
Mesilda
Es un plat deliciós i que repetiré mas de una vegada
Petons
Roser
M’encanta fer-te recordar bons temps, sempre és pot compartir i llestos
Petons
Orquidea59
ResponEliminaLas setas son un acompañamiento delicioso para todo tipo de rustidos
Besos
Mercé
Molt de paaaaaaaaaa,
Molts petons
Gemma
Jo tampoc fins ara, i la veritat és que queda molt bo
Petonets
Marina
ResponEliminaDoncs si el proves segur que repetiràs
Petons
Alfons
És una carn molt tendre i melosa
Una abraçada
Dolça
La carn amb els bolets esta deliciosa
Petons
Annafs
ResponEliminaUn estofat de festa
Petons
Red Rose
Con mucho gusto te la regalo
Besos