DUO DE CREMES
INGREDIENTS
PER LA CREMA DE BOLETS
200 g rossinyols
200 g lleneguesOli d’oliva
Crema de llet
Sal
Pebre negre
PER LA CREMA D’ESPÀRRECS
10 espàrrecs verds
OliAigua
Sal
La crema d’espàrrecs la trobareu aquí.
Netegem els bolets, reservant-ne algun per decorar el plat, la resta els posem a una paella amb una mica d’oli al foc, quan comencin a treure la seva aigua, passem tot el contingut de la paella al got de la batedora, els triturem molt fins i els tornem a posar a la paella, salpebrem donem unes voltes i anem posant-hi crema de llet fins que tinguem una textura de crema com ens agradi.
Salem i saltegem amb unes gotes d’oli els bolets que tenim reservats.
Si la servim amb gots, posem a sota la crema d’espàrrecs, a sobre la de bolets, acabem amb algun bolet dels que tenim saltejats.
Si la servim al plat posem algun bolet a sobre.
Oh, oh! Has unit dues de les cremes que més m'agraden en una! En gotet queda un aperitiu boníssim!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Awwwww I love it. Absolutely amazing!!
ResponEliminaAmbdues coses m'agraden, ha de ser una crema molt fina.
ResponEliminaPetons.
Això de posar-ho amb gots és molt bona idea! Queden molt vistosos, els colors... i què dir del gust! M'agrada molt. Petonet
ResponEliminaBufff ha de ser una crema bonisima!!!
ResponEliminaPetons
ja sabeu que a mi els gotets em xiflen, com els bolets, què més us he de dir? :-)
ResponEliminaQuins gotetes més bons!! Molt bona idea. Una abraçada!!
ResponEliminaUna crema doblement bona!! m'encanta la presentació amb aquests gotets!!! petonets
ResponEliminaExcel.lents! Et treuen de qualsevol compromís.
ResponEliminaHola Sion guapa tu
ResponEliminacom sempre ens sorpends amb uns àpat tant bons i originals,
gràcies per compartir-los
BONES FESTES i mil petonets Susanna
Quin aperitiu més bo! Aquestes cremes presentades amb gotets queden molt xules!! petó
ResponEliminaUns bons entrants per les festes de Nadal, sens dubte.
ResponEliminaPetonets.
que maco t'han quedat els gots ... si les cremes per separat ja son bones juntes...
ResponEliminaEls espàrrecs i els bolets són una combinació que m'encanta. I servida així en gotets, és un apertiu perfecte de cara el Nadal ;)
ResponEliminaOstres, quin aperitiu més fantàstic!
ResponEliminaperfecte de cara a nadal... un gotet de festa!!
ResponEliminaAmbdues cremes són fantàstiques i la presentació amb el got és tot un luxe.
ResponEliminaUna abraçada.
Elsfogonsdelabordeta
ResponEliminaA casa aquestes dues cremes també ens encanten per això aquesta preparació
Petons
Loveforfood
Thanks
A kiss
LA COCINERA DE BETULO
Queda molt fina i gustosa.
Petons
Marina
ResponEliminaÉs un aperitiu deliciós, i com a plat tampoc esta gens malament, hehehehe
Molts petons
Natalia
A nosaltres ens agrada molt.
Petons
Manel
Doncs és una combinació perfecta
Una abraçada
El plat blanc
ResponEliminaEls gots van molt bé per els aperitius, poca quantitat i tot el sabor
Petons
Roser
Els gots a tots ens agraden, tenen una presentació molt vistosa
Petons
Cristina
Fas un aperitiu amb gotets i segur que triomfes
Petons
SUSANNA
ResponEliminaMoltes gracies i bones festes
Petons
Teresa
Les cremes presentades amb gotets sempre queden d’allò més bé
Petons
GEMMA
S’han d’anar fen proves
Petons
Isabel
ResponEliminaJuntes son dos sabors que combinen força bé
Petonets
Gemma
Com molt bé dius i comentava amb l’Isabel, els dos sabors combinen molt bé.
Petons
Programa quins fogons
Moltes gracies
Petons
Alfons
ResponEliminaNo m’estranya que t’agradi, ja que ets el rei dels gotets, hehehehehehe
Una abraçada
El pare
Moltes gracies
Una abraçada