ENTREPÀ DE VEDELLA AMB FOIE
INGREDIENTS
4 talls de filet
2 talls de fetge gras fresc250 g cebes de platillo
Oli d’oliva
Sal pebre negre
Pelem les cebes, la meitat las tallem en juliana, la resta les deixem senceres.
A una paella amb un bon raig d’oli, posem a confitar les cebes senceres, molt lentament, quan han canviat de color, afegim les tallades en juliana, salpebrem hi deixem confitar molt bé.
Salpebrem el filet i el fetge gras.
A una planxa que ja tindrem ben calenta, posem una gota d’oli per coure el filet, tomba i tomba o com ens agradi, quan el tinguem llest, reservem.
A la mateixa planxa, posem el fetge gras, però sense posar-hi oli, doncs ja ens en deixarà anar prou.
Per servir, a sota posem la ceba en juliana, un tall de filet, a sobre el fetge gras i l’altre tall de filet a sobre, al costat las cebes senceres.
A la meva dietista li ha donat un tabardillu... heh!!
ResponEliminaM'encanta, es clar. I la dietista ho sap XDD
that looks good.
ResponEliminaAmb lo que m'agrada el foie deu estar boníssima aquesta vedella.
ResponEliminaPetons
Un "entretall"! Quina bona idea!
ResponEliminael meu marit veia aquest plat i no et queda res jajjaj que bo,petons
ResponEliminaBuah, aquest entrepà me l'emportaria jo a classe per menjar-me'l davant de tots els meus companys... haha! Ha d'estar de mort. Només puc dir que m'encanta!
ResponEliminaPetonets!
a mi me pasa como el Oscar,pero si lo pillo peco incondicionalmente
ResponEliminaCarai, Sión!! Una recepta carnívora pels qui ens agrada una vedella al punt, un xic sangonosa... però amb foie, això ja són paraules majors! Un plat de festa, vaja... petons
ResponEliminaMenjar això no és pecat? Quin pecat tan bo!!!! M'encanta....
ResponEliminaPetonets
Puc venir a dinar?! Tinc mono de carn!! jejeje
ResponEliminaPetonets
Sandra
Un entrepá de categoria!
ResponEliminaBesets.
Això si que és un entrepà de luxe!! un plat de carn perfecte per les festes!! petosn
ResponEliminaI el pa??? :)
ResponEliminaSense el foie, compro ara mateix!
Mare de Deu quin entrepa mes bó.
ResponEliminaBesets
Vedella i foie, una combinació perfecte!!!
ResponEliminaPetonets.
Apuntat per al diumenge, si és que puc esperar, és clar!
ResponEliminaPotent, potent...però deliciós.
ResponEliminaAquest sí que és un segon plat potent!
ResponEliminaLes seves són un magnífic complement.
Una abraçada.
Starbase
ResponEliminaDoncs a la del Miquel no et dic rés, però un cop de tant en tant no fa mal, hehehehe
Una abraçada
Loveforfood
Thanks
A kiss
Anniki
A mi no m’agrada el foie, però com al Miquel l’encanta de quant en quant li faig
Petons
Programa Quins fogons
ResponEliminaMai més ben dit lo del “entretall”, hehehehehe
Petons
Debuencomeryalgomas
És lo que li passa al Miquel, ja que l’encanta però no li faig massa sovint.
Petons
Marina
I molts t’odiarien a mort, hehehehehe
Petons
Miquel
ResponEliminaPer això no li faig massa sovint al Miquel
Una abraçada
Marina
Per això nomes el faig per en Miquel
Molts petons
Carme.cocinacon sabor
Tot lo bo és pecat o engreixa, perquè serà???
Petons
Elsfogonsdelabordeta
ResponEliminaConsiderat convidada
Molts petons
Mesilda
Si senyora, com aquest no gaires
Petons
Roser
Un plat de festa grossa
Petons
Gemma
ResponEliminaEl pa per un altre entrepà, a mi em passa lo mateix, em sobre el foie
Molts petons
Orquidea59
Per els que lis agrada el foie segur que si
Petons
Gemma
Això diuen.
Petons
Visc a la Cuina
ResponEliminaEp! Que d’això no és pot menjar cada setmana, hehehehehe
Petons
Cristina
Molt potent i calòric
Petons
El pare
Potent, calòric i ben complementat
Una abraçada
Com diem sovint... un dia és un dia!!! boníssim!
ResponEliminatentador y contundente,irresistible,abrazos.
ResponEliminaFa venir gana només de mirar-lo.... I es el que sempre dic que publiqueu coses senzilles de fer i agradables de menjar. Salut..!
ResponElimina