CARGOLS AMB PEUS DE PORC
INGREDIENTS
6 mitjos peus de porc
Mig quilo de cargols1 ceba
1 tomàquet
1 all
3 fulles llorer
Ametlles i avellanes torrades
1 cullerada de pa ratllat
Oli
Sal
Pebre negre
Mig litre cervesa
Aigua
Rentem molt bé els cargols que ja tindrem
desdejunats, els posem a una olla amb aigua freda, a foc molt baix, fins que
comencin a bullir, llavors els escorrem, esbandim i els tornem a posar a
l'olla amb aigua calenta, sal, pebre negre i el llorer, bullirem uns 20 minuts,
passat el temps els escorrem i reservem.
Els peus els comprem bullits, els salpebrem molt
lleugerament i a una cassola amb oli els enrossim, molt de compte perquè
esquitxen molt.
Triturem la ceba i la passem a la cassola on hi
tenim els peus, quan està una mica daurada, hi aboquem el tomàquet, salpebrem, donem-hi
unes quantes voltes, reguem amb la
cervesa i una mica d’aigua, deixem reduir a la meitat.
Mentrestant preparem una picada amb les ametlles,
avellanes, l’all i el pa torrat, que abocarem a la cassola, donem unes quantes
voltes, posem-hi els cargols, remenem molt bé
perquè s’incorporin amb la salsa, deixem coure uns deu minuts més o bé
fins que els tinguem al nostre gust.
llàstima que no m'agradin els cargols perquè aquest plat fa molt bona pinta! Tot i això, hi podria sucar pa amb ganes! Petonet
ResponEliminaDoncs la propera vegada ja faré més salseta jejeje
EliminaPetons
tremenda esta combinación,para chuparse los dedos
ResponEliminaQueda molt bo
EliminaUna abraçada
En casa nos encanta este plato, pero da tanto trabajo...
ResponEliminaComo es un plato que no puedes hacer cada día, lo vas preparando de antemano,
EliminaBesos
And this recipe looks so perfect
ResponEliminaI very good
EliminaKisses
No sóc massa de cargols, però els peuets de porc m'encanten!!
ResponEliminaPetons
Mon
Bé, la solució es apartar els cargols, jejeje
EliminaPetons
El plat faq força goig, però els cargols ...els peus de ñocr magraden molt!
ResponEliminaCom li he dit a la Mònica, la solució es apartar els cargols
EliminaPetons
molt bo, jo també els faig a vegades amb peus de pors
ResponEliminaEl conjunt queda deliciós
EliminaPetons
El meu pare fliparia amb aquest plat...
ResponEliminaEs qüestió de passar-li la recepta, jejeje
EliminaPetons
El meu també Cristina !!!!!
ResponEliminaQuina passada de plat....
Petonets.
L'autor ha eliminat aquest comentari.
EliminaTambé es qüestió de passar-li la recepta,
EliminaPetons
Ostres, avui no puc dir alló de que m'encanta perque no m'agraden els cargols ni els peus de porc...hehehe. Però visitar-vos sí que m'agrada :)
ResponEliminaCelebrem que visitar-nos si que t’agradi
EliminaUna abraçada
Avui amb aquest plat passaria moooooooooooooooooolta gaaaaaaaaaaaaaaaaaaana :(
ResponEliminaTranqui-la, ja et prepararia alguna cosa que t’agradi, això amb passava amb el meu fill gran.
ResponEliminaPetons
Els peus de porc és de les poques coses que no puc amb ells, no hi ha manera... o sigui que em quedo amb la primera versió, la del conill.
ResponEliminaTanmateix en faig de tant en tant de peus, per altre gent naturalment, i fer-los amb cervesa és una opció diferent. En prenc nota.
Una abraçada.
Celebro que t’agradin amb conill, els peus agraden molt o gens, a la cassola jo soc de cervesa.
EliminaUna abraçada
Em quedo amb la salseta i els peus de porc, els cargols, nooooo!
ResponEliminaAmb els peus i la salseta, ja nomes i falta una mica de pa.
EliminaPetons
Aquest si que es pot dir que es un plat per llepar-se els dits, tot boníssim.
ResponEliminaPetons.
Moltes gracies !!
Eliminapetons
Los caracoles me encantan!!.....no soy de cerdo.....pero de caracoles.....no dejo nada!!....que rico se ve con esa salsa!......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaBueno tu te comes los caracoles i Gloria los pies, solucionado jejeje
EliminaBesos
Encara que no m'agradin els cargols la meva visita no us l'estalvieu!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Mmm jo et puc asegurar que si faig aquest plat a casa ploran de felicitat !!!
ResponEliminapetonets
No és dels plats que fem a casa, però té una pinta espectacular! El meu tiet és un gran enamorat dels cargols i dels peus de porc, li passaré la recepta!
ResponEliminaPetons!
Anna
¡Que bó!. Me encantan los caracoles y las manitas de cerdo. Deliciosa receta.
ResponEliminaBesets