MAGRET, FIGUES I LLÀGRIMES
INGREDIENTS
1 magret d'ànec
Llàgrimes de Pedro Ximenez del Rebost de l’Empordanet
Figues
Sal
Pebre negre
En el magret li fem uns talls a la part del greix, com si féssim uns quadradets, salpebrem, hi el posem per la part del greix a una paella ben calenta, fins que estigui molt daurat i ens hagi deixat anar molt de greix, retirem-lo i netegem la paella, tornem a posar-li enrosin-lo pel costat de la carn.
Si ens agrada al punt, estarà quan estigui daurat pels dos costats. (Si ens agrada bastant cuit, en aquest punt, el tallem en filets d'uns 2 o 3 centímetres i els passem un moment per la paella, pels dos costats).
Un plat exquisid, com sempre! Ela magret m'encanta i acompanyat amb figues ....mmmmm boníssim
ResponEliminaEs un plat bo, i les figues l’acompanyant mol bé
EliminaPetons
tres ingredientes divinos que juntos es el sumun de la felicidad,gran recepte
ResponEliminabona diada
Ja m'havia espantat al llegir el nom de la recepta!!!! "S'haurà tallat??????"
ResponEliminaAfortunadament són unes altres llàgrimes, i ben perfumades...
Petons
La meva intenció no era pas espantar, jejeje
EliminaAquestes et fan plorar quan tel has acabat !!!!!
Petons
Jo, al punt. Em xifla el magret amb qualsevol acompanyament i aquest es fabulos...
ResponEliminaPetonets
La propera vegada el tindràs al punt jejeje
EliminaPetons
Aquestes llàgrimes son de gelatina, oi? Al ànec li passa igual que al porc, els sabors doços li escauen perfectament.
ResponEliminaPetons.
Si, son de gelatina. I amb el magret lligant molt bé
EliminaPetons
Ha d'estar exquisit, amb el contrast de gustos que li deuen donar les llàgrimes i les figues!
ResponEliminaPtnts
Dolça
Queda una combinació molt bona
EliminaPetons
un plat exquisit de luxe!! genial! petons
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
Això de les llàgrimes de pedro ximenes m'ha robat el cor, sión!!! Que bo que és el magret! Llàstima que sigui una mica car per fer-lo cada dia... he he. petonet!
ResponEliminaLes llàgrimes son molt bones.
EliminaEl magret pots fer-lo de tant en tant i com a plat de diumenge, cada dia impossible :)))
Petons
La combinació d'ingredients és sensacional!
ResponEliminaHeu trobat figues fresques ara ?
La combinació queda molt bé.
EliminaLa recepta es de l’època de les figues, però la tenia al fons del calaix i ja li tocava veure la llum jejeje.
Petons
I love looking a pictures of your food - both what you've made and what you have bought
ResponEliminaGlad you like it
EliminaKisses
Un plato de categoria...con una presentacion de lujo!!!
ResponEliminaBesets.
Moltes gracies
EliminaPetons
Sión i Miquel; Un d'aquells plats que amb aquestes llàgrimes, plores d'al.legría.
ResponEliminaQue vagi de gust Miquel i Sión¡¡ :-D
Molt ben definit, un plat per plorar d’alegria, jejeje
EliminaUna abraçada
Amb el títol ja diu tot!! jejejeje, es que ja m'ho imaginava fins i tot abans de veure la foto :)
ResponEliminaEs que al plat les llàgrimes no mès podien ser del Empordanet jejeje
ResponEliminaUna abraçada