TURBOT AL FORN
INGREDIENTS
Patates
1 copa de vi blanc
1 tomàquet madur
I ceba petita
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Quan comprem el turbot, demanen que ens
marquin els talls, ens serà molt més fàcil per servir, i ens assegurem
que quedarà ben cuit de dintre.
Pelem les patates, les tallem a rodelles i les
fregim una mica tomba i tomba, per tal de que a l’hora que tinguem el peix
cuit, les patates també.
A la safata per coure el peix, posem primer
les patates que tenim una mica fregides, a sobre el peix salpebrat, el tomàquet
i la ceba tallat per la meitat, reguem amb un raig d’oli i el vi blanc. Ho
portem al forn que tindrem preescalfat a 200º C. Deixem coure durant uns vint
minuts, de tant en tant anirem mullant el peix amb el suc que tenim a la
safata.
Passat aquest temps hi posem les cloïsses,
quan les tinguem totes obertes ja tindrem el plat llest.
Servirem el peix acompanyat de les patates i
les cloïsses.
Una bona manera de cuidar-se. M'agrada aquest peix.
ResponEliminaPetons.
Es molt agraït a l’hora de cuinar
EliminaPetons
Espero poder cuinar turbot en poc temps... :))
ResponEliminaSi el fas ja amb diràs
EliminaUna abraçada
Ben bo i ben senzill, Sión! Això sí que és cuina sana... el turbot m'agrada molt, com en general el peix! Petonet
ResponEliminaQueda molt bo i tens poca feina
EliminaPetons
A mi m'encanta el turbot... I fet aixi al forn es una manera ben sana de menjar-se'l
ResponEliminapetonets.
Es molt bo en totes les preparacions, però al forn es l’ideal per a mi.
EliminaPetons
El turbot és un dels meus peixos preferits! Però mai el faig sencer al forn, ni se m'havia acudit.. El proper cop demanaré a la peixatera que me'l prepari així i ho provaré :)
ResponEliminaCrec que fet sense queda més amorós, però si que te d’estar senyalat perquè sinó es molt complicat per servir.
EliminaPetons
M'ha agradat molt la recepta; per ací no se'n veuen massa, de turbots. Parlaré amb els pescaters del mercat per veure si me l'aconsegueixen i el taste. Deu estar molt bo. Gràcies! Besos
ResponEliminaSi el proves de ben segur que t’agradarà, si pogués ten enviava un, jejeje
EliminaPetons
Sion los pescados al horno me encantan y con patatas mas,muy buena y sana receta
ResponEliminauna abraçada
El peix al forn es molt bo, i amb un acompanyament, tens un plat complert
EliminaUna abraçada
Diuen le meves filles que els peixos mes "lletjos" son els mes bons!!
ResponEliminai el turbot no es gaire guapo.. i esta Bonisssiiiiiimm!!
Un peto!
Ja els pots dir a les teves filles que tenen raó, com més lletjos més bons
EliminaUna abraçada
Un plat deliciós. El peix és tan gratificant.. Al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, encara no n'hem posat cap de recepta de peix, n'haurem de posar una! La teva té una pinta exquisida!
ResponEliminaNosaltres avui hem optat per la carn, però amb verdures. Més concretament per unes hamburgueses de verdura. Et convidem a entrar-hi i a dir-hi la teva!
www.esfruita.com/assessorem/hamburgueses-de-verdures
El peix es molt bo amb totes els preparacions, però al forn li dina un toc ben especial.
EliminaAra passaré a fer-vos una visita
Petons
El turbot és un dels peixos que m'agrada més. M'apunto la recepta i segur que des de casa et farem un aplaudiment !
ResponEliminaCelebro que t’agradi
EliminaPetons
El peix al forn amb patates i cloïses, mmmmmmm......! Genial Una abraçada
ResponEliminaEs un plat que agrada molt.
EliminaPetons
M'agrada molt el turbot... fet al forn com vosaltres i també a la brasa... Però el que m'agrada del turbot es rosegar les espines... I en públic no queda molt be... però les de rap i turbot, si puc les deixo triturades,,,,:)
ResponEliminaSalut...!!
A la brasa no l’hem provat, però no tardarem gaire si en trobo sen va a la barbacoa ràpidament.
ResponEliminaTindrem que provar també que tal les espines. jejeje
Una abraçada