BACALLÀ AMB GULES AL PIL-PIL




INGREDIENTS

2 talls de bacallà d’uns 200 g c/u
1 llauna de gules
Oli d’oliva
2 bitxos de caiena
2 alls

Posem el bacallà en remull o bé el comprem remullat.

Quan tinguem el bacallà preparat per cuinar-lo, és molt important eixugant-li l’aigua que li pugui quedar.

Posem oli a la cassola, quan sigui calent, enrossim els alls i els bitxos, quan els tinguem daurats els retirem. Traiem la cassola del foc i esperem a què l’oli es refredi una mica.

Mentrestant obrim la llauna de les gules, les escorrem del seu oli i les reservem.

Tallem el bacallà a daus d’uns dos centímetres, els aboquem a la cassola que tindrem amb l’oli temperat, posem-hi també els alls i els bitxos, encenen el foc al mínim, perquè no arribi a bullir en cap moment, anem bellugant la cassola cap als quatre cantons, perquè ens surti la gelatina del bacallà, quan tinguem la salsa pil-pil ben lligada, afegim les gules que tenim reservades, donem unes voltes amb molt de compte i tornem a bellugar la cassola uns moments per acabar de lliga la salsa, en cas de què s’hagués aclarit una mica.

Podem espolsar per sobre una mica de cibulet.

 

Comentaris

  1. M'agrada molt el bacallà, i aquesta recepta bacallanera és molt original!

    ResponElimina
  2. Ja sabeu que jo no sóc gaire de bacallà, però fet així no diria pas que no... fins i tot hi sucaria pa! :)

    ResponElimina
  3. M'encanta... puc posar-hi una mica menys de bitxo???
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  4. Fua! quina delícia! ideal per agafar forces per a la tornada a la rutina!
    Gràcies, guapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hem de començar amb bon ritme, que queda molt per les vacances jejeje
      Petons

      Elimina
  5. Guau!!! Amb el que m'agrada el bacallà!!!
    Quina pinta...
    Petonets

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars