BROQUETES DE SÍPIA A LA PLANXA
INGREDIENTS
2 sípies
1 allOli d’oliva
Suc de llimona
Julivert
Netegem les sípies,
tallem-les longitudinalment. Amb un ganivet marcar per la part exterior primer
per un sentit i desprès per l’altre, ens quedaran com uns quadrets.
Travessem les sípies
amb unes broquetes.
Posem una planxa
al foc, quan la tinguem calenta courem les sípies, primer del costat dels
quadrets i desprès per l’altre, fins que la tinguem al nostre gust.
A un bol tindrem
preparat l’amaniment, l’all tallat petit i el julivert amb oli i unes gotes de
llimona.
Quan tinguem les
sípies cuites, les amanim i cap a taula.
Que bona la sèpia amb la picadeta d'all i julivert! i així presentada en broqueta queda genial!
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
Que bones!! m'encanten les sipies i els calamars fets així a la planxa, estan bonísims!!
ResponEliminaPetonets!!
I tant que totes dues coses estan boníssimes !!
EliminaPetons
M'encanta la presentació!!! Queda super vistós, idea ben anotada ;)
ResponEliminaA taula també es menja amb la vista !!!
EliminaPetons
M'agrada la sípia a la planxa amb all i julivert, aquesta presentació queda molt bonica.
ResponEliminaPetons.
si n'és de bona la sípia a la planxa... a vegades no calen gaires coses més per fer un plat ben gustós més que tenir bon gust,oi?, a reveure!
ResponEliminaDe vegades nomes falten ganes de divertir el plat.
EliminaPetons
Que booo! La idea de fer-li els quadres m'agrada molt, queda molt ben presentat. Petons
ResponEliminaDe vegades amb la presentació fem que el plat tingui més categoria .
EliminaPetons
M´has tocat la fibra! la sípia a la planxa és bàsica en la meva alimentació setmanal..i aquest pinxo, uf! em ve l´olor a l´allet...uf! que traspasso la pantalla, uf!
ResponEliminaCelebro que t’agradi tant i tant
EliminaPetons