FILET DE BOU AMB SALSA DE CEPS, ENCENALLS DE PATATA I PEBROT VERD
INGREDIENTS
2 talls de filet de bou d’uns 150g c/u.
25 g de ceps deshidratats
2 pebrots verds
2 patates
Crema de llet
Posem els ceps a rehidratar amb aigua un punt tèbia,
durant una bona estona, quan els tinguem escorrem de l’aigua i reservem. (
Aquesta aigua la podem guardar per alguna preparació posterior de carn o
d’arròs)
Per preparar la salsa de ceps, els salpebrem, i
els posem a la paella, amb una mica de crema de llet per donar-los un toc
d’escalfor, llavors els avoquem al got de la batedora i triturem, quan els
tinguem ben fins, tornem a posar-los a la paella, afegim una mica més de crema
de llet, fins que tinguem una crema al nostre gust.
Pelem i tallem les patates com encenalls, les
fregim amb bastant oli, perquè ens quedin ben cruixents. Reservem
Els pebrots el obrim per la meitat i els
fregim. Reservem
A una planxa amb unes gotes d’oli courem els
talls de filet, pels dos costats al nostre gust.
Per servir posem el tall al plat de servir, al
que ja hi tindrem fet un llit amb la crema de ceps, pintem per sobre amb més
crema de ceps. Acompanyem amb les patates i els pebrots verds fregits.
Que bo, això de la patata tallada així! I el bou amb la salsa de ceps ha de ser una delícia, segur! Petons
ResponEliminaEixa salsa es per mullar i mullar amb una barra de pà!! Que bo...
ResponEliminaBessets
Aquesta hora quina bona pinta té aquesta salsa amb el filet de bou. Petons
ResponEliminaAquest plat de una pinta de 5* que fa goig!! Amb bones ganes em mejaria jo una ració de d'aquest bou amb la guarnició de de patates i crema de ceps... ufff!!
ResponEliminaPer cert, i si en lloc d'encenalls de patata, ara que época hi posem encenalls de boniato? hmmm
Cuina d'emergencia
http://cuinademergencia.blogspot.com
una perfecta receta ideal para los amantes de la carne y los ceps como yo
ResponEliminaUna abraçada
ceps powered dish!! I love it :D
ResponEliminaPoques coses m'agraden tant com el filet de bou i si me'l poses combinat amb una salseta de ceps, un plat de diumenge!!!
ResponEliminaM'agrada molt la salsa de ceps per acompanyar la carn, queda molt gustosa.
ResponEliminaPetons.
Que rica salsa!....te quedo un plato super elegante!........Abrazotes, Marcela
ResponEliminaSion, com sempre has preparat un plat majestuós.....salutaçións paco
ResponElimina