LLOBARRO AMB SALSA DE SAFRA





INGREDIENTS

2 lloms de llobarro
2 patates
125 ml de crema de llet
½ got de vi blanc
Herba aromàtica del nostre gust
Rodelles de llimona
Oli d’oliva
Brins de safra
½ gra d’all
Pebre blanc
Sal Maldon
Sal fina

Quan comprem el peix demanem que ens el desespinin i en facin dos lloms.

Farem uns talls a la pell per poder posar-hi les rodelles de llimona i una branqueta de l’herba que vulguem.

Pelem les patates, les rentem i tallem a rodelles no gaire gruixudes. Les salpebrem i fregim una mica fins que comencen a transparentar. Les escampem a una safata per anar al forn. Posem els lloms de llobarro sobre les patates, ragem amb un raig d’oli, espolsem-hi una mica de sal Maldon per sobre.

Portem la safata al forn, que ja tindrem presescalfat a 180º C, deixem coure uns 15 minuts. (Dependrà del gruix del peix ).

Mentrestant posem una paella al foc amb el vi, deixem que bulli una mica per evaporar l’alcohol. Incorporem la crema de llet i el safra que el tindrem picat amb una mica d´ all, deixem que redueixi fins que la salsa agafi consistència.

Per servir, al plat posem les patates a sobre posem el peix i ragem amb la salsa.


Comentaris

  1. No sóc gaire amant del safrà, però em sembla que ha de quedar una salsa finíssima i molt elegant. I original com a guarnició d'un plat de peix...

    ResponElimina
    Respostes
    1. D’entrada a mi el safra tampoc m’agrada massa, però he de dir que aquesta salsa queda molt bona, i el peix esta boníssim.
      Petons

      Elimina
  2. Les patates tan bones com el peix, en una presentació de luxe.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. A casa ens costa una mica cuinar amb safrà, deu ser falta de costum. Però aquest llobarro t'ha quedat "estupendu" jeje, m'agrada moltíssim com l'has presentat.
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com li he dit a la Gemma, el safra tampoc es que m’agradi massa, però he de dir que aquesta salsa amb el peix queda molt i molt bona
      Petons

      Elimina
  4. Unmmmm, aquest llobarro amb aquesta salseta deu estar deliciós, una abraçada !!

    ResponElimina
  5. ostres ha de ser ben curios!! m'agrada la idea! Petons

    ResponElimina
  6. Ui quin peixet més deliciós...a mi també m'agrada quasi més el llitet de patates que el llobarro!!! Una abraçada!

    ResponElimina
  7. salsa apuntadíssima Sio!!!! un petonet

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars