LLOBARRO AMB SALSA DE SAFRA
INGREDIENTS
2 lloms de llobarro
2 patates
125 ml de crema de llet
½ got de vi blanc
Herba aromàtica del nostre gust
Rodelles de llimona
Oli d’oliva
Brins de safra
½ gra d’all
Pebre blanc
Sal Maldon
Sal fina
Quan comprem el peix demanem que ens el
desespinin i en facin dos lloms.
Farem uns talls a la pell per poder posar-hi
les rodelles de llimona i una branqueta de l’herba que vulguem.
Pelem les patates, les rentem i tallem a
rodelles no gaire gruixudes. Les salpebrem i fregim una mica fins que comencen
a transparentar. Les escampem a una safata per anar al forn. Posem els lloms de
llobarro sobre les patates, ragem amb un raig d’oli, espolsem-hi una mica de
sal Maldon per sobre.
Portem la safata al forn, que ja tindrem presescalfat
a 180º C, deixem coure uns 15 minuts. (Dependrà del gruix del peix ).
Mentrestant posem una paella al foc amb el vi,
deixem que bulli una mica per evaporar l’alcohol. Incorporem la crema de llet i
el safra que el tindrem picat amb una mica d´ all, deixem que redueixi fins que
la salsa agafi consistència.
Per servir, al plat posem les patates a sobre posem
el peix i ragem amb la salsa.
No sóc gaire amant del safrà, però em sembla que ha de quedar una salsa finíssima i molt elegant. I original com a guarnició d'un plat de peix...
ResponEliminaD’entrada a mi el safra tampoc m’agrada massa, però he de dir que aquesta salsa queda molt bona, i el peix esta boníssim.
EliminaPetons
Les patates tan bones com el peix, en una presentació de luxe.
ResponEliminaUna abraçada.
De les patates no cal ni parlar-ne Ummmm
EliminaUna abraçada
A casa ens costa una mica cuinar amb safrà, deu ser falta de costum. Però aquest llobarro t'ha quedat "estupendu" jeje, m'agrada moltíssim com l'has presentat.
ResponEliminaPetonets
Com li he dit a la Gemma, el safra tampoc es que m’agradi massa, però he de dir que aquesta salsa amb el peix queda molt i molt bona
EliminaPetons
Unmmmm, aquest llobarro amb aquesta salseta deu estar deliciós, una abraçada !!
ResponEliminaEs ben cert que esta deliciós Ummm
EliminaUna abraçada
ostres ha de ser ben curios!! m'agrada la idea! Petons
ResponEliminaEs curiós però amb un resultat excel•lent
EliminaPetons
Ui quin peixet més deliciós...a mi també m'agrada quasi més el llitet de patates que el llobarro!!! Una abraçada!
ResponEliminaEl peix boníssim, però les patates son Ummmmm
EliminaPetons
salsa apuntadíssima Sio!!!! un petonet
ResponEliminaSi la proves ja veuràs com que t’agrada
EliminaPetons