REMENAT DE BOLETS I LLAGOSTINS
INGREDIENTS
4 ous
12 llagostins
200 g bolets
2 grans d’all
Anet molt
2 cullerades de formatge ratllat
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Netegem els bolets, en aquesta ocasió uns
xampinyons silvestres, trossejar els més grossos. Reservar
Pelar els llagostins, pelar també els alls i
tallar-los a lamines fines, esbaldir l`anet i tallar-lo petit. Reservar
A un bol posem els ous, el formatge un polset
de sal i un de pebre i batre’ls molt bé.
Posem una paella al foc amb l’oli, quan el
tinguem calent posem els alls, unes voltes i afegim els bolets que deixem coure
uns dos minuts, incorporem els llagostins courem un minut més.
Aboquem els ous que tenim preparats, sobre el
saltejat, anirem remenant fins que qualli l’ou i el tinguem al nostre gust.
Espolsem l`anet per sobre i servim immediatament.
Ostres, un remenat així explicat, i presentat com tu, guanya como 10 vegades més.... quines ganes de sopar-ne una mica.. ains
ResponEliminaCuina d'emergencia
http://cuinademergencia.blogspot.com
Doncs la propera vegada t’aviso jejeje
EliminaUna abraçada
Un remenat exquisit!
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
delicioso¡¡
ResponEliminaFàcil, ràpid de preparar i... vet aquí un gran plat.
ResponEliminaUna abraçada.
Com molt bé has dit, poca feina i molt bo !!
EliminaUna abraçada
Bolets i gambes...una bona combinació! Una abraçada!
ResponEliminaLa combinació queda molt bona
EliminaPetons
Bolets i llagostins junts en un plat és resultat bo assegurat!!
ResponEliminaUn mar i muntanya boníssim!
Petonets
Moltes gracies
EliminaPetons