FIDEUS A LA CASSOLA
INGREDIENTS
½ k de costella de porc
¼ k de salsitxes
Trompetes de la mort deshidratades
1 ceba
1 tomàquet
Brou de pollastre
Fideus
Oli d’oliva
Sal
Posem a rehidratar les trompetes de la mort
amb una aigua tèbia.
Amb unes herbes i una carcassa de pollastre
preparem el brou.
A una cassola amb oli, sufragui’m les
salsitxes a trossos, la costella també tallada a trossos i salpebrada, quan
tinguem les carns daurades, hi posem la ceba que ja tenim tallada molt petita,
anirem remenant fins que la tinguem una mica enrossida, en aquest punt posem el
tomàquet que també em tallat molt petit, salpebrem i deixem confitat tot el
conjunt mentre que anirem remenant.
Quan tinguem el sofregit amb les salsitxes i
la costella ben confitat, posem les trompetes que ja hem escorregut, afegim els
fideus, remenem una mica i cobrim amb el brou, deixem coure uns deu minuts,
remenant de tant en tant, podem provar com estan de sal, o posar-hi més brou si
fes falta, fins que els tinguem al nostre gust.
Que bons, Sión!! Els fideus a la cassola eren un clàssic a casa els avis. Ara els enyoro!!! Petons
ResponEliminaEls fideus a la cassola és un plat que jo associo al diumenge juntament als arrossos, és genial!!! Petons
ResponEliminaSón uns fidesu a la cassola de categoria!!! no tinc costum de fer-ne i mira que a casa la meva mare ens en feia, que bons! petons
ResponEliminam'encanta amb les costelles i les trompetes!! al congelador sempre en tinc ! petons
ResponEliminaAquests fideus són un pecat!!! Què bons!!!
ResponEliminaA casa ens agraden a tots els fideus a la cassola, encara que no els faig amb bolets. Ensembla que tinc unes trompetes deshidratades per poder probar.
ResponEliminaPetons.
Tot un clàssic que no passarà mai de moda!
ResponEliminaQuins fideus! De primera! Petons!
ResponElimina