TIMBALET D’AMANIDA RUSSA
INGREDIENTS
Patates
Olives farcides d’anxova
2 ous
1 pastanaga
Tonyina amb oli
Oli d’oliva
Sal
Bullim les patates senceres i amb pell, quan
les tinguem cuites les pelem, les posem a un plat i amb la forquilla les mig
aixafem, escampem una mica d’oli i un polsim de sal i les reservem.
Courem un ou fins que el tinguem dur. El
pelarem, tallarem a trossos i reservem.
Courem la pastanaga tallada a trossets amb un
polsim de sal, quan la tinguem cuita la reservem.
Traiem les olives del seu suc, les posem sobre
paper absorbent de cuina, les tallem a trossets i reservem.
Traiem la tonyina del seu oli, en reservem uns
quants trossos grossos i la resta
l’esmicolem.
Preparem la maionesa com tinguem costum de
fer-la i reservem.
A un bol posem la patata, l’ou, la pastanaga,
les olives i la tonyina, afegim la maionesa, reservant-ne una cullerada per
posar-la a sobre, remenem molt bé perquè tots els ingredients quedin molt ben
amalgamats.
Per servir, al plat posem un motllo rodó, omplim
amb l’amanida russa, cobrim amb la maionesa que tenim reservada, a sobre posem
dos trossos de tonyina.
M'encanta l'amanida russa, aquesta vostra té una pinta extraordinària, una abraçada !!
ResponEliminaIdeal per presentar l'amanida russa, un plat que és ben senzill però aquesta presentación el fa luxós!! Petonsss
ResponEliminaTe una pinta esta amanida!! M'encanta tant d'hivern com a l'estiu.
ResponEliminaUna presentacio es un luxe.
Bessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
Aquesta hora amb una cervesseta li feia justìcia als teus timbals
ResponEliminaMuas
tot un clàssic presentat de forma molt elegant.
ResponEliminachulisim i lo bona que esta
ResponEliminaQuina presentació mes maca!! Bonísima. Petons!
ResponEliminaMira que macos que t'han quedat, Sión!
ResponEliminaEncara millor que els del Bruc!!! :P
ResponEliminaM'encanta l'amanida russa, i amb aquesta presentació queda de luxe!
ResponEliminaQue bona, i quina presentacio mes maca.
ResponEliminaAixí, amb timbal, deixa de ser un plat de diari per a convertir-se en un plat de diumenge! Petons!
ResponEliminaUna presentació molt maca i original.
ResponElimina