TIMBALET D’AMANIDA RUSSA





INGREDIENTS
                                           
Patates
Olives farcides d’anxova
2 ous
1 pastanaga
Tonyina amb oli
Oli d’oliva
Sal

Bullim les patates senceres i amb pell, quan les tinguem cuites les pelem, les posem a un plat i amb la forquilla les mig aixafem, escampem una mica d’oli i un polsim de sal i les reservem.

Courem un ou fins que el tinguem dur. El pelarem, tallarem a trossos i reservem.

Courem la pastanaga tallada a trossets amb un polsim de sal, quan la tinguem cuita la reservem.

Traiem les olives del seu suc, les posem sobre paper absorbent de cuina, les tallem a trossets i reservem.

Traiem la tonyina del seu oli, en reservem uns quants trossos grossos  i la resta l’esmicolem.

Preparem la maionesa com tinguem costum de fer-la i reservem.

A un bol posem la patata, l’ou, la pastanaga, les olives i la tonyina, afegim la maionesa, reservant-ne una cullerada per posar-la a sobre, remenem molt bé perquè tots els ingredients quedin molt ben amalgamats.

Per servir, al plat posem un motllo rodó, omplim amb l’amanida russa, cobrim amb la maionesa que tenim reservada, a sobre posem dos trossos de tonyina.




Comentaris

  1. M'encanta l'amanida russa, aquesta vostra té una pinta extraordinària, una abraçada !!

    ResponElimina
  2. Ideal per presentar l'amanida russa, un plat que és ben senzill però aquesta presentación el fa luxós!! Petonsss

    ResponElimina
  3. Te una pinta esta amanida!! M'encanta tant d'hivern com a l'estiu.
    Una presentacio es un luxe.
    Bessets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  4. Aquesta hora amb una cervesseta li feia justìcia als teus timbals
    Muas

    ResponElimina
  5. tot un clàssic presentat de forma molt elegant.

    ResponElimina
  6. Quina presentació mes maca!! Bonísima. Petons!

    ResponElimina
  7. M'encanta l'amanida russa, i amb aquesta presentació queda de luxe!

    ResponElimina
  8. Que bona, i quina presentacio mes maca.

    ResponElimina
  9. Així, amb timbal, deixa de ser un plat de diari per a convertir-se en un plat de diumenge! Petons!

    ResponElimina
  10. Una presentació molt maca i original.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars