PIL-PIL DE BACALLÀ AMB BOLETS
INGREDIENTS
½ kg de bacallà
¼ kg de gírgoles mini
2 alls
2 bitxos de caiena
Oli d’olivaEl bacallà el tallem a trossos no massa grans, me’n van sortir 6 trossos
Per dessalar el bacallà, el posem a un bol
amb aigua, passades las vint-i-quatre hores renovem l’aigua, tornem a posar amb aigua, al cap de dos dies
tornem a renovar-la, i passats un dia o
dos segons ens agradi ja el tindrem llest, jo tot aquest temps el tinc dintre la nevera.
A un cassó posem l’oli, els alls i els bitxos,
el portem al foc a què s’escalfi a uns 70ºC,
En aquest moment posem a confitar el bacallà
amb l’oli calent, fora del foc.
Passats uns minuts, afegim els bolets i deixem
refredar totalment.
Quan tinguem que servir l’escalfem, remenant
el cassó per fer el pil-pil, que el tindrem al punt molt aviat.
Font de la recepta la cocina fácil de Ferran
Adrià, adaptada al meu gust.
ajá! Doncs molt bona idea, Sión, un plat ben bo que t'ha sortit!
ResponEliminaUn plat molt bo i ben fàcil!!! petó
ResponEliminaTinc uns bolets distrets al congelador. Aquesta recepta teva m'ha donat una bona idea! Té una pinta excepcional! Petons!
ResponEliminaEl bacalao me gusta en todas sus formas y ya si le añades bolets, está e muerte seguro!! Bss.
ResponEliminaEl bacallà m'agrada el facis com el facis, i els bolets també, així que aquest plat m'encanta!!
ResponEliminapetonets
Ja saps que jo no sóc gaire de bacallà, però estic segura que fet així en menjaria un bon plat ;)
ResponEliminauna combinación muy buena y para los que nos gusta el bacalao irresistible.
ResponEliminaFeliz cumple para el Miquel
una abraçada