AMANIDA TÈBIA DE VERDURES AMB LLAGOSTINS I FOIE GRAS
INGREDIENTS
3 cebes tendres
3 pastanagues
2 carxofes
12 llagostins
Uns talls de foie gras
1 gra d’all
Oli d’oliva
Unes fulles d’amanida
2 cullerades de vinagre de Modena
2 cullerades de vinagre de Xeres
Un raig d’oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Netegem les fulles d’amanida i reservem.
Preparem una vinagreta amb els dos vinagres i
un raig d’oli, salpebrem, remenem molt bé i reservem.
Pelem les pastanagues i les cebes tendres, les
tallem a làmines fines amb la mandolina. Les saltegen a una paella amb una mica d’oli,
amb uns tres minuts les tindrem al punt. Reservem
Netegem les carxofes, tallem els cors a làmines
fines i les fregim amb l’oli que ens ha sobrat de les verdures. Tenen de quedar
cruixents. Reservem
Pelem els llagostins i els saltegem a una
paella amb una cullerada d’oli i amb l’all filetejat. Afegim les verdures que
tenim reservades, salpebrem, donem unes voltes i ja podrem emplatar.
Tallem el foie gras a trossos no massa
grossos, el courem a la planxa durant uns moments.
Per servir, al fons del plat posarem unes
fulles d’amanida, la verdura saltejada ben escorreguda si portes massa oli, els
llagostins, a sobre les làmines de carxofa i els trossos de foie gras. Amanim
amb la vinagreta que tenim reservada.
Això és com un "mar i muntanya" selecte, no? Quina bona pinta!! Salutacions
ResponEliminaBoníssima!! provaré aixó de posar-hi foie gras! petó i bona setmana!
ResponEliminaUn entrant de luxe!!! Quina combinació de sabors i textures...mmmmm! Petons!
ResponElimina