QUESADA DE PINYA
INGREDIENTS
2 ous
350 ml de crema de llet de 35º
2 rodanxes de pinya natural
150 g de farina
150 g de sucre
D’una pinya natural en tallem 2 rodanxes de 1,5
cm, retirem la pell i el cor. Els tallem a trossets, triturem amb la batedora i
reservem.
A un bol posem els ous, el sucre i la pinya
que tenim triturada, batrem molt bé. En aquest punt anirem posant-hi la farina a
poc a poc i remenant. Quan la tinguem tota incorporada, hi afegim la crema de
llet, tornem a barrejar molt bé. Aboquem-ho al motlle que tindrem preparat.
Portem la quesada al forn que ja tindrem
preescalfat a 150º, durant uns 50 minuts, tot depèn del nostre forn. Comprovem
que esta cuita fent la prova de l’agulla, punxem si surt neta, esta cuita.
La podem servir calenta, o freda que també
esta ben bona.
Ostres! Aquesta quesada és ben senzilla, però alhora deliciosa amb la pinya! M'encanta! Me l'enduc!! ;)
ResponEliminaUn petonet!
Te que estar boníssima, m'apunto aquesta recepta. Un petó
ResponEliminaAquest pastis de formatge ha d'estar de vici amb la pinya! I m'encanta la forma que li dona aquest motllo, es molt xulo! Un petonàs
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
La quesada es molt bona, encara que no l'he fet mai amb pinya, segur que m'agrada molt.
ResponEliminaPetons.
una de les meves cunyades és de Santander, ja li ensenyaré la teva proposta! ha d'estar boníssima. petonets
ResponEliminaFa una pinta deliciosa !! Queda apuntadíssima!!!
ResponEliminaEsto no lo conocia y me ha gustado mucho.....no se si encuentre pina en esta epoca.....pero marcada queda para probarla!.........Abrazotes, Marcela
ResponEliminammm... quina pinta més bona, té una textura entre flam i púding super cremosa... recepta apuntada!
ResponEliminaOhhh! com m'agrada, me la porto
ResponEliminaMuas