SOPAR DE NIT BONA
Com ja fa uns quants anys, el sopar de Nit Bona és una safata de pernil iberic acompanyat de pa amb tomàquet i un bon assortit de formatges, aquest any maridats amb unes melmelades boníssimes, que ens han enviat de la Cooperativa la Fageda.
INGREDIENTS
Formatges: Crozier Blue
Beaufort de Chalet Alpa
Abbaye de Tamie Trappist
El Terros de Mas Alba
Brie de Nancis
Fermió La Balda
Stawley
Melmelada: De fruits del bosc
De taronja amarga
El resultat un bon sopar.
Aquest sopar sense comnplicacions i boníssim és perfecte per donar el tret de sortida als àpats nadalencs!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
ResponEliminaSión i Miquel; Un sopar d'alló tant i tant senzill, però amb uns resultats increïbles.
Bones festes Miquel i Sión¡¡ :O)
senzill i amb bons ingredients!: "no se puede desir nada más"!
ResponEliminaUna bona degustació de formatges!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaBon Nadal i feliç 2015
Un petó
fantastica elecció i molt bones mermelades, en donc fe!! bones festes!!
ResponEliminaUn sopar espectacular...a casa som molt d'utilitzar melmelades, de fruites i de verdures!!! Segur que va ser un àpat genial! Petons!
ResponEliminaEs diu Nit de Nadal, no Nit Bona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ResponElimina