SALTEJAT DE LLETONS DE XAI AMB CAMAGROCS
La troballa de camagrocs d’aquest any, ens
dona per fer-ne moltes receptes. Aquesta n’és un altre de molt bona.
INGREDIENTS
Lletons de xai
Camagrocs
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Netegem els camagrocs i els reservem.
Netegem molt bé de greix i de sang els
lletons, passem per sota l’aigua i els eixuguem, salpebrem.
A una paella amb una mica d’oli posem els
lletons, els enrossim una mica (sobretot tapats perquè esquitxen molt) quan
comencen a enrossir-se, afegim els camagrocs,
quan s’hagi acabat l’aigua que han deixat els bolets, deixem coure uns deu
minuts tot el conjunt i ja podrem servir.
Els lletons són unes excrescències carnoses
del coll del xai.
Sencillamente deliciosos!
ResponEliminaM'agrada tot el que sigui recuperar la cuina dels menuts i en coses com els lletons que fins no fa massa semblaven "oblidats", mentre que a França i en concret els de vedella, van a preu d'or...
ResponEliminaSalutacions,
Bona pinta en té, però si em dius que són lletons... no se si en menjaria... em fan cosa...petons
ResponElimina