COCA FARCIDA AMB GULES, POP, BOLETS I GAMBES





INGREDIENTS

6 gambes
1 pop de 250 g
1 llauna de gules
1 bitxo
100 g de bolets
½ làmina de pasta de full
1 ceba
1 cullerada de mel
1 all
1 tomàquet
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Netegem el pop i el tallem per la meitat separant-ne la part de les potes de la bossa, que la guardarem per una altra preparació. Posem un cassó al foc amb un polsim de sal, quan arrenqui a bullir hi posem les potes i deixen uns 20 minuts, passat el temps retirem del foc, tapem i deixem refredar.

Per preparar la coca de pasta de full. Estenem la làmina sobre el marbre, l’estirem una mica, la tallem a porcions de la mida que vulguem i la punxem perquè no ens pugui gens.

Posem les coques sobre paper sulfuritzat a una safata i la portem al forn, que ja tindrem preescalfat a 200º, quan comença a enrossir, la tapem amb un altre full de paper sulfuritzat, posem a sobre una altra safata, doncs així ens quedarà cuita i amb la gruixària original.

Pelem la ceba i la tallem a rodanxes molt fines amb la mandolina, la passem a una paella amb una mida d’oli i la confitem a foc molt suau. Quan comenci a suar, apugem el foc perquè enrosseixi una mica. Tornem a posar, a foc suau salpebrem, remenem i afegim 1 cullerada de mel. Remenem molt bé perquè caramel·litzi, quan la tinguem totalment incorporada a la ceba, la retirem a un plat.

Netegem i pelem les gambes. A una paella enrossim l’all que hem trinxat molt petit, afegim les gambes i les gules, posem el bitxo ben aixafat, remenem una mica i salpebrem. Reservem

Netegem els bolets, els saltem amb una mica d’oli. Ara és el moment d’afegir les gules amb les gambes, i les potes de pop separades d’una en una. Al moment de servir portarem la paella al foc, és importat que sigui ben calent.

Tallem el tomàquet a rodanxes fines, salpebrem.

Per muntar la torrada, sobre la pasta de full posem, unes rodanxes de tomàquet, a sobre la ceba caramel·litzada, a sobre la barreja de gules, pop, bolets i gambes.

Aquesta recepta la vaig veure a Internet, i el resultat es espectacular.



Comentaris

  1. Ostres aquesta recepta és espectacular!
    Me l'estic imaginant per un d'aquells dinars de familia, on sempre hi ha problemes per fer un primer que agradi a tothom... crec que amb aquesta recepta ja n'he trobat un!!

    Petons!
    i
    Bon profit!

    Cuina d'emergencia

    ResponElimina
  2. Caram, quin luxe de coca!! Te molt bona pinta. Petons!

    ResponElimina
  3. I tant que m'agrada aquesta coca, amb tots els ingredients que m'encanten.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Que bona i que farcideta!!bon cap de setmana!

    ResponElimina
  5. Una bona idea i molt completa¡
    Bon cap de setmana

    ResponElimina

  6. Sión i Miquel; Quina troballa d'ingredients a sobre d'aquesta coca, tot un espectacle veure aixó a taula i també al paladar¡¡
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina

  7. Miquel i Sión; Com a participants que sou del repta del blog; Destapant Cassoles de la Mercé; -Del blog al plat- en el meu blog; http://menjadebacalla.blogspot.com/ trobareu una P.D. a veure que us assembla,sí és així passeu-ho a altres blogaires.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars