VENTRE DE PORC A L’ALLET
Després de preparar, la coca amb carn de perol i llagostins, em va sobrar un tros de ventre de porc, i el vaig preparar
com el feien a casa els pares.
Un plat que m’agrada molt, però feia molts
anys que no el menjava. La meva sorpresa és que al Miquel li va agradar.
INGREDIENTS
Ventre de porc
2 grans d’all
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
El ventre de porc ja el venen bullit.
Tallem el ventre a trossos no massa grossos.
A una paella amb una mica d’oli, enrossim una
mica els alls laminats, posem el ventre tallat, espolsem amb una mica de pebre,
sufragui’m fins que comença a daurar-se, i ja el tindrem llest.
Ens farà falta una bona llesca de pa.
ResponEliminaSión i Miquel; Tranquils que si voleu, el pa el poso jo...
Un bon plat fet amb pocs ingredients i d'un gust espectacular¡¡
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
ResponEliminaSión i Miquel; Tranquils que si voleu, el pa el poso jo...
Un bon plat fet amb pocs ingredients i d'un gust espectacular¡¡
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
Molt es gracies per la teva visita. Espectacular m'has encantar la teva recepta.T'animo a fer una ullada al meu post d'aquesta setmana i veuras algunes idees realment interessants, que crec et poden inspirar i faràs. Desitjo que passis una bona estona. Elracodeldetall.blogspot.com
ResponElimina