BRAÇ D’ESPINACS FARCIT
INGREDIENTS
PER AL PA DE PESSIC
200 g de fulles d’espinacs sense tija
2 ous
100 g de farina
6 g de llevat Royal
Oli d’oliva
Sal
PER AL FARCIT
6 talls de pit de gall dindi
250 g de formatge cremós tipus Philadelphia
300 g de xampinyons
2 alls
Anet triturat
Oli d’oliva
Sal
Quan tinguem els espinacs nets els posem al
got de la batedora amb 2 cullerades d’oli i els 2 rovells d’ou (reservem les
clares). Afegim la farina, el llevat, un polsim de sal i triturem que ens
quedin molt fins.
Muntem les clares amb la batedora, quan les
tinguem al punt, les afegirem molt suaument a la barreja dels espinacs.
Cobrim una placa pel forn amb paper
sulfutitzat. Aboquem tot el preparat i l’escampem molt bé perquè ens quedi un
pa de pessic primet. La portem al forn que ja tindrem preescalfat a 180 ºC, durant
5 minuts. Passat el temps, tapem amb un drap humit i el deixem fins que sigui
fred.
Mentrestant netegem els xampinyons i els
tallem petits, piquem molts fins als alls. A una paella posem oli, l’all picat
donam una volta, hi afegim els xampinyons.
Passem a un vol tot el contingut de la paella,
afegim el formatge i un polsim d’anet. Barregem tot molt bé.
Traiem el paper del pa de pessic li donem la
volta, i el deixem sobre del mateix paper.
Per farcir-lo, posem 3 talls de gall dindi, la
barreja de bolets i formatge, i els altres 3 talls de gall dindi. L’enrotllem
pel costat llarg i l’emboliquem amb el mateix paper. El reservem a la nevera
durant una hora, perquè ens sigui més fàcil tallar-lo.
Si ens en sobre el podem congelar.
Font de la recepta; Karlos Arguiñano
aquest braç sempre m'ha facinat pero mai l'he arribat a fer! a veure si m'animo!! petons
ResponElimina
ResponEliminaSión i Miquel; Veure aquesta presentació i fet d'aquesta manera, té que ser una delícia per a tots els comensals que us acompanyin a taula.
Salutacions Miquel i Sión¡¡
que pasada!! te ha quedado perfecto! me encanta la presentación!!!
ResponEliminaQueda guapíssim, Sión!! Ja el vaig veure al facebook i em va cridar l'atenció. Aquest me l'apunto sí o sí!
ResponElimina