BUNYOLS DE CARXOFA
INGREDIENTS
6 carxofes
1 got de cervesa
1 cullerada de llevat
150 g de farina
1 ou
Sal
Oli d’oliva
Carxofes cuites a la brasa.
Les pelem i deixem el cor ben nu de fulles.
Els tallem en sis talls segons la mida,
Posem la cervesa a un bol, afegim la farina,
l’ou i remenem. Quan ho tinguem ben amalgamat, afegim els cors de les carxofes
tallats.
A una cassola per fregit, escalfem l’oli
suaument, hi anem fregint cullerades de massa amb carxofa lentament. Deixem que
s’infli i retirem. Reservem sobre paper absorbent.
Al moment de menjar ho tornem a fregir a foc
fort per daurar-los.
Aquests bunyolets amb un vermutillo... mmmmmmmmm
ResponEliminaPtnts
Glòria
Aquests bunyolets amb un vermutillo... mmmmmmmmm
ResponEliminaPtnts
Glòria
ResponEliminaSión i Miquel; Les carxofes que bones¡¡ i arrebossadetes tot un éxit.
Una abraçada Miquel i Sión¡¡ :O)