ESTOFAT DE FAVETES I ALLS TENDRES
INGREDIENTS
½ kg de favetes desgranades
1 manat d’alls tendres
100 g de cansalada curada
1 peu de porc, cuit i desossat
100 g de bull blanc
1 tomàquet madur gran
Oli d’oliva
Sal
Bullim les favetes amb aigua i un polsim de
sal, durant uns quinze minuts. Passat el temps les escorrem i en reservem el
seu suc.
A una cassola preparem l’estofat, ofegant en
una mica d’oli la cansalada tallada en juliana i els alls tendres, tallats a
tires d’uns tres centímetres. Deixem coure uns quinze minuts.
Passat el temps incorporem a la cassola el tomàquet
ratllat, deixem coure uns quinze minuts més.
Passat el temps, hi afegim les favetes
escorregudes i el peu de porc tallat a daus, deixen coure uns cinc minuts. En
aquest punt ho mullem amb el brou de coure les favetes, remenem, esperem uns deu minuts i ja podrem servir.
Quin plat més bo,Sion!!!!
ResponEliminaPtnts
Glòria
ResponEliminaSión i Miquel; Aquest plat fa olor de terra... i quina bona olor que fa¡¡
Bons productes = bona recepta¡¡
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
M'agrada molt aquesta recepta, fet axì ha d'estar bonissim.
ResponEliminaPetons.
Que bones, una delícia de primavera!!
ResponEliminaMmmmm....boníssimes! Jo no era molt de faves però últimament...m'he animat!
ResponEliminaPetonets i bona setmana,
Olga
Mira que donen joc les favetes...i aquesta recepta no es menys!!
ResponEliminaPetons