GAMBES EMBOLCALLADES
INGREDIENTES
6 gambes
6 talls de bacó fumat
Escuradents
Ous de lumpus negres
Oli d’oliva
Pelem les gambes. (Podem reserva els caps per
preparar algun brou de peix).
Quan comprem el bacó fumat demanem que ens els
tallin molt fi però que no es trenqui.
Empolsinem amb una mica de sal les gambes, les
embolcallem amb els talls de bacó, i les anem punxant amb escuradents, perquè
se’ns aguantin bé.
A una paella amb unes gotes d’oli, les anirem
fregint a poc a poc i les posem sobre paper absorbent per, recollir l’excés
d’oli que puguin porta.
Per servir, al plat farem una rotllana segons
la quantitat, al centre una cullerada d’ous de lumpus negres i ja podrem servir.
És un aperitiu que sempre ens ha agradat molt. Aquest contrast del cruixent del bacó amb les gambes ens encanta, però nosaltres l'acostumem a fer en hrotxeta.
ResponEliminaPtnts
Glòria
És un aperitiu que sempre ens ha agradat molt. Aquest contrast del cruixent del bacó amb les gambes ens encanta, però nosaltres l'acostumem a fer en hrotxeta.
ResponEliminaPtnts
Glòria