CARPACCIO DE CAP DE VEDELLA
INGREDIENTS
300 g de cap de vedella
1 ceba
½ pebrot vermell
½ pebrot verd
Sal
Pebre blanc
Oli d’oliva
Aquesta recepta és molt fàcil de preparar, ja que el cap de vedella el venen bullit, doncs només hem de preparar el marinat.
Aquesta recepta és molt fàcil de preparar, ja que el cap de vedella el venen bullit, doncs només hem de preparar el marinat.
Quan comprem el cap de vedella demanem-la en
un tros. La tallem a la màquina de tallar embotits, el més fi que puguem per
fer-ne el carpaccio.
L’anem posant a una safata per servir,
espolsem amb una mica de sal i de pebre blanc, m’entres preparem les verdures
per la marinada.
Tallem ben petits, la ceba i els pebrots
vermell i verd, els posem a un bol, amanim amb un polsim de sal i de pebre
blanc, i un bon raig d’oli d’oliva. Deixem reposar una estoneta.
Passat el temps, escampem la marinada per
sobre el carpaccio, deixem reposar una mica mentre acabem de preparar la resta
de l’àpat.
m'encanten els carpaccios de carn. aquest no l'he tastat però els de peu de porc es un dels meus preferits...petons
ResponEliminaJa en som dues Roser, si t’agrada el de peus de porc, aquest per mi el supera. Si el proves ja em diràs.
EliminaPetons
Ostras Sion esto hay que probarlo pinta muy bien.
ResponEliminaUna abraçada
Esta muy bueno Miquel!!
EliminaUna abraçada