FILET DE PORC ROSTIT AL FORN
INGREDIENTS
1 filet de porc
1 l de salmorra ( 100 g de sal per 1 l
d’aigua)
250 g de puré de patates
1 poma Golden
I poma Granny Smith
Oli d’oliva
Sal i pebre blanc
Cerfull
Mantega
Introduir el filet en salmorra durant 20 minuts.
Pelem i tallem la poma Golden a trossos, la
coem a una paella amb una nou de mantega a foc molt lent, quan la tinguem ben
confitada, la deixem refredar.
Triturem la poma cuita, amb oli d’oliva, sal i
pebre blanc, si fes falta podem posar una mica d’aigua perquè quedi cremosa.
Reservem
Tallem a grills l’altra poma i la saltem amb
una mica de mantega a una paella a foc suau. Quan gairebé la tinguem al punt la
reservem.
Marquem el filet a una paella i el col·loquem a
una reixa, la portem al forn que ja tindrem a 140 ºC deixem coure durant uns
20- 25 minuts. (No ens caldrà salar el filet)
Retirem del forn i el col·loquem en un recipient
de repòs, perquè assoleixi els 50 – 58 ºC de temperatura a cor.
Tallem el filet a rodanxes, les posem sobre un
llit de puré de poma, als costats els grills de poma saltats, i el puré de
patates.
Piquem el cerfull i el barregem amb oli
d’oliva, sal i pebre, i amanim la carn i la guarnició.
Tant la carn com la guarnició m'agraden molt!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Celebro que t’agradin Olga!!
EliminaPetons
Això ho provaré m'encanta la cuina amb fruita!
Elimina